in

Νεκρός ο ομότιμος καθηγητής του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ Σταύρος Μπαλογιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο ομότιμος καθηγητής του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Σταύρος Μπαλογιάννης.

Σε ψήφισμά της, η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ αναφέρει ότι «ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας και οι Πρόεδροι των Τμημάτων Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
με θλίψη πληροφορήθηκαν την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή και διατελέσαντα Διευθυντή της Α΄ Νευρολογικής Κλινικής (1992-2011) του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, επιφανούς επιστήμονος και λαμπρού δασκάλου, Σταύρου Μπαλογιάννη, και εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα».

Ο Σταύρος Μπαλογιάννης πραγματοποίησε επί σειρά ετών έρευνα στον τομέα της άνοιας, της νόσου Alzheimer και των απομυελινωτικών ασθενειών ενώ ασχολήθηκε με θέματα νευροηθικής, νευρογλωσσολογίας, φιλοσοφίας νευροεπιστημών, εφαρμογής των μαθηματικών στις νευροεπιστήμες, νευρολογίας, νευροπαθολογίας και νευροψυχολογίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στην αντεπίθεση ο Αλαφούζος – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τις δηλώσεις του Βελόπουλου

Συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης – «Δίνω τα πάντα για να δω τον μπαμπά μου να αγκαλιάζει τα παιδιά μου κι ας μην τον αγκαλιάσω εγώ»