in

Νεκρος ο Νίκος Σκουλάς – Ο πολιτικός κόσμος τον αποχαιρετά

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σκουλάς σε ηλικία 89 ετών.Ο Νίκος Σκουλάς γεννήθηκε στα Ανώγεια της Κρήτης το 1934.

 

 

  • Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 θα γίνει η κηδεία του Νίκου Σκουλά στο Κοιμητήριο Άνω Γλυφάδας όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω της σελίδας του εκλιπόντος στο facebook κάνοντας γνωστή την είδηση του θανάτου του τονίζοντας ότι έφυγε από τη ζωή ήρεμα στο σπίτι του.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Νίκο Σκουλά, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς τους οικείους του.

  • Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο του Νίκου Σκουλά αναφέρει:«Προσωπικότητα μοναδική, άνθρωπος οραματικός, τολμηρός και συνεπής. Ο Νίκος Σκουλάς αφήνει ισχυρό αποτύπωμα στην πολιτική ιστορία της Κρήτης και της Ελλάδας. Τα Ανώγεια η γενέτειρά του, το Ηράκλειο και η Κρήτη, τον αποχαιρετούν με το σεβασμό που του αξίζει. Ως κορυφαίος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ως Υπουργός Τουρισμού, ως Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και ως Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας, κατάφερε να διακριθεί για το ήθος, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την επιμονή για προσφορά. Προσωπικά, τον ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές και την εμπιστοσύνη.Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη»Συλλυπητήρια Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Νίκου Σκουλά

Ο Νίκος Σκουλάς ολοκλήρωσε μια πορεία δημιουργίας και προσφοράς. Σε χρόνια δύσκολα για την Ελλάδα, για την Κρήτη, τον γενέθλιο τόπο του, κατόρθωσε να σπουδάσει, και να προχωρήσει επαγγελματικά, στον τομέα τού Τουρισμού και της Διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.Το δημοκρατικό του φρόνημα, καθόρισε την στάση του στα χρόνια της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών, ενόσω ακόμη βρισκόταν στον Καναδά. Στην Μεταπολίτευση, δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, θα αναλάβει κυβερνητικές θέσεις ευθύνης – με κορυφαίες: του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας (1988-1989), και του υπουργού Τουρισμού (1989).Άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα και ξεχωριστό ήθος, ο Νίκος Σκουλάς θα αποτελεί παράδειγμα υπεύθυνου πολίτη και στους μελλοντικούς καιρούς.Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ναύπλιο ΤΩΡΑ – Έκανε διακοπές Το πρωί και το βράδυ διακινούσε μετανάστες

Κρήτη ΤΩΡΑ – Πυροβόλησε κατά λάθος τον ξάδερφό του στο κυνήγι