in ,

CryCry OMGOMG

Νεκρός ο ιδιοκτήτης του Contra Κωνσταντίνος Παπανικόλας – Η πρώτη αντίδραση των αδερφών του

Σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη μας για τον θάνατο του γνωστό παρουσιαστή επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του 25% των μετοχών του Contra Channel Κωνσταντίνου Παπανικόλα.

  • Το πάγωμα της κηδείας από τον Εισαγγελέα και η εντολή του για αναλυτική νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου είναι αυτή που έχει μεγαλώσει την αγωνία.

Για πρώτη φορά τα αδέρφια του εκλιπόντα διαμέσου του δικηγόρου τους Δημήτρη Χρυσάφη επικοινωνούν την πλευρά τους. Διαβάστε παρακάτω τι μας είπε ο διακεκριμένος νομικός:

 

 

 

 

Εκπροσωπώ τον Διονύσιο, Βασίλειο και Αικατερίνη Παπανικόλα, ήτοι τα αδέλφια, και μόνο τα αδέρφια, του εκλιπόντος. Θα πρέπει να αποσαφηνιστούν κάποια ζητήματα καθώς παρουσιάστηκαν από τη μία πλευρά και δημιουργήθηκαν πολλές εντυπώσεις, οι οποίες δεν συμπλέουν με την πραγματικότητα.

 

Αρχικά είναι ανακριβές ότι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας «έφυγε από το σπίτι του υγιής». Ο εκλιπών έπασχε εδώ και χρόνια από καρκίνο, ο οποίος είχε φτάσει σε τελικό στάδιο. Έπασχε επίσης από άνοια και για τους λόγους αυτούς ζητήσαμε να τεθεί υπό δικαστική συμπαράσταση, καθώς είχε νοητική και σωματική υστέρηση να επιμεληθεί των υποθέσεών του. Δικαστικός συμπαραστάτης ορίστηκε ο ένας αδελφός του, με νόμιμες διαδικασίες φυσικά, γιατί αμφισβητήθηκε κι αυτό, με πλειόνων της μίας ιατρικών γνωματεύσεων, όπως προβλέπεται.

 

Επίσης δημιουργήθηκε ένα σύννεφο αμφιβολίας για το που μεταφέρθηκε και που απεβίωσε. Ο αδελφός του που ορίστηκε δικαστικός συμπαραστάτης, τον μετέφερε από την οικία του στον Ωρωπό, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να λάβει μεγαλύτερης φροντίδας και να έχει έναν αξιοπρεπή θάνατο, καθώς όπως προανέφερα ήταν σε τελικό στάδιο του καρκίνου. Εκτός αυτού εκεί που μέχρι τότε διέμενε και υποτίθεται τον επικουρούσαν, οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής ήταν άθλιες.

 

Στο θεραπευτήριο αυτό λοιπόν απεβίωσε, υπό την φροντίδα επαγγελματιών και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, που ακολουθείται όταν κάποιος πεθαίνει.

 

Η αναβολή της κηδείας έγινε επειδή κατατέθηκε αυτή η αβάσιμη καταγγελία και ο κ. Εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να την εξετάσει. Αναμένουμε κι εμείς την νεκροψία, πριν προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες. Η μεγαλύτερη ανακρίβεια όμως που εγγίζει τα όρια της αστειότητας, είναι ότι ο αποθανών είχε δήθεν «αμύθητη περιουσία». Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας ήταν ιδεαλιστής, οικολόγος και οποία περιουσία είχε την είχε αναλώσει για τις αγαθοεργίες και τις φιλανθρωπίες που έκανε αλλά και για τον σκοπό της οικολογίας. Για όλα τα ανωτέρω μάλιστα χρεώθηκε απίστευτα ποσά, με αποτέλεσμα τη στιγμή του θανάτου του να είναι κατάχρεος, οφείλοντας ιλιγγιώδη ποσά σε τράπεζες, εφορία, ΕΦΚΑ, δήμους. Η σύσταση μου μάλιστα προς του εγγύτερους κληρονόμους του είναι να προβούν άμεσα σε αποποίηση κληρονομίας, προκειμένου να μην «φορτωθούν» όλα αυτά τα χρέη. Άρα όποια δήθεν οικονομικά κίνητρα κι άλλες τέτοιες άκρως συκοφαντικές υπόνοιες καταλείπει κάποιος, γύρω από το θάνατό του, καταρρίπτονται από το γεγονός αυτό και μόνο. Δεν υπάρχει κάποιο πέπλο μυστηρίου. Ο άνθρωπος δυστυχώς ήταν βαριά άρρωστος και απεβίωσε. Τα αδέρφια Παπανικόλα είναι μία δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Ήταν συνολικά οκτώ αδέρφια από ένα φτωχό χωριό της Αρκαδίας, οι οποίοι κατάφεραν να επιτύχουν και έχουν μία λαμπρή πορεία στο χώρο των οικοδομικών κατασκευών και όλη η Αθήνα τους γνωρίζει και έχει συναλλαχθεί μαζί τους. Γι αυτό και οι επιζήσαντες τρεις σήμερα αδελφοί επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους για όσα ανακριβώς ακούγονται και γράφονται. Όλη η οικογένεια που γνωρίζει τη σχέση που είχαν τα αδέλφια μεταξύ τους, γνωρίζει και την αλήθεια και έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα από όλη αυτή τη σκόνη που σηκώθηκε αναιτίως. Είναι ντροπή να γίνεται ένας θάνατος πρώτο θέμα της ειδησιογραφίας και με τέτοιο αρνητικό και συκοφαντικό αποτύπωμα. Θα πρέπει να αφήσουν τους αδελφούς του θανόντος, που πραγματικά ενδιαφέρονταν γι αυτόν, να πενθήσουν την απώλειά του”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Οπως και να εχει δεν σεβαστηκαν την επιθυμια του ιδιου να μεινει στον χωρο του και επισης το δωματιο που εμενε ουτε αθλιο ειναι ουτε οι συνθηκες διαβιωσης ηταν κακες οπως το παρουσιαζουν

Δύο νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου – «Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις»

Δολοφόνησε τον άντρα της και έγραψε βιβλίο για το πένθος