in ,

CryCry

Δολοφονία Καραϊβάζ – «Ήρθε στο μυαλό μου η σκηνή που αντίκρισα κάτω από το σπίτι» λέει η σύζυγος του

«Ήταν μια ανακούφιση και μαζί και μια βαθιά θλίψη», με αυτά τα λόγια η Στάθα Αλεξανδροπούλου περιγράφει τα συναισθήματά της μετά τις εξελίξεις στην δολοφονία του συζύγου της, Γιώργου Καραϊβάζ και τη σύλληψη των δύο αδελφών 40-48 ετών που ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία.

  • «Ήταν μια ανακούφιση και μαζί και μια βαθιά θλίψη, λόγω ότι ήρθε στο μυαλό μου εκείνη η σκηνή που αντίκρισα, όταν κατέβηκα κάτω από το σπίτι με τον Γιώργο πεσμένο αιμόφυρτο. Ανακούφιση γιατί αρχίζει να δικαιώνεται ο Γιώργος, η ψυχή του δηλαδή», αναφέρει η Στάθα Αλεξανδροπούλου στην κάμερα του ANT1.

Για τη σύλληψη των δύο ανδρών: «Ενημερώθηκα από τους Έλληνες Αξιωματικούς ότι θα φτάσουμε στους δράστες. Ήταν θέμα τιμής για τους Έλληνες αξιωματικούς. Όπως γνωρίζεται, ο Γιώργος έχει δουλέψει πάρα πολύ για την ελληνική Αστυνομία και τον  εκδημοκρατισμό της, μέσω του συνδικαλισμού της. Οι αστυνομικοί το θεωρούσαν θέμα τιμής να πιαστούν οι δράστες της δολοφονίας», ανέφερε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Τέλος, δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021 λίγα δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία:  «Με ενημέρωσε η συγκάτοικος από κάτω ότι κάτι έχει γίνει στη γωνία του σπιτιού και ταυτόχρονα με πήρε ένας πολύ καλός φίλος δημοσιογράφος και με ρώτησε αν είμαστε καλά και αν ο Γιώργος είναι καλά. Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε», ανέφερε στον ANT1 η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δέσποινα Βανδή – «Κόκαλο» με το κομπλιμέντο της Δρούτσα. «Είσαι πολύ σ3ξου@λική…»

Έλληνας πρωταθλητής στίβου με μεγάλες διεθνείς επιδόσεις προπονείται σε… χωράφι! (Φωτό)