in

OMGOMG

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Έκκληση από τους δικηγόρους της οικογένειας. Τι ζητούν

Έκκληση να μην διαρρεύσει κανένα στοιχείο της δικογραφίας απηύθυναν οι δικηγόροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι, Απόστολος Λύτρας, Ρόη Παυλέα και Σπύρος Χαριτάτος τονίζουν χαρακτηριστικά τα εξής:

«Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ να μην διαρρεύσουν κανένα στοιχείο της δικογραφίας που θα έρθει στην κατοχή τους. Η ανάκριση είναι μυστική και οι τυχόν διαρροές θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσχέρεια στην ανακριτική διαδικασία».

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Στόχος των αστυνομικών μετά την προφυλάκιση των δύο αδελφών, 40 και 48 ετών, είναι να φτάσουν σε αυτούς που έδωσαν την εντολή και πλήρωσαν για το συμβόλαιο θανάτου.

«Κλειδί» στις έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών όλα αυτά τα χρόνια, και κυρίως το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν να εντοπιστεί το σκούτερ που χρησιμοποίησαν οι δύο εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ.

Το μηχανάκι δεν βρέθηκε ποτέ, όμως έχει διαπιστωθεί πως δεν ήταν κλεμμένο. Τα στοιχεία είχαν οδηγήσει τους αστυνομικούς σε έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κοντά στις εταιρείες που διατηρούσαν τα δύο αδέλφια σε Νίκαια και Αιγάλεω. Και παρότι το σκούτερ δεν βρέθηκε, εντοπίστηκαν στοιχεία που φαίνεται ότι θα είναι πολύ χρήσιμα για τις έρευνες των Αρχών τόσο για την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου, όσο και για άλλες υποθέσεις.

Επίσης, οι αστυνομικοί της ασφάλειας είδαν πως ο 40χρονος, μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία στη λεωφόρο Μαραθώνος, το καλοκαίρι του 2022, είχε πολύ συχνή παρουσία στα δύο βενζινάδικα στην περιοχή των Γλυκών Νερών, που ανήκαν στον 38χρονο ο οποίος εκτελέστηκε. Τον έβλεπαν να βρίσκεται πολλές ώρες σε αυτά τα πρατήρια υγρών καυσίμων και φαινόταν σαν να είχε τον πλήρη έλεγχο, όσον αφορά στη διαχείρισή τους. Σημειώνεται ότι ήδη είχε περιέλθει στην κατοχή του η πανάκριβη Ferrari

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

«Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο τελευταίος που έκανε σάτιρα, με ενοχλεί που τον υποχρεώνουν σε σιωπή»

Στέψη Καρόλου – Έτσι έδωσε αίγλη σήμερα στην Καμίλα . Την μέχρι πρότινος ερωμένη του