in ,

AngryAngry

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Αυτή είναι η συμμορία που τον είχε βάλει στο στόχαστρό της

Το… κουβάρι του νήματος της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει αρχίσει να ξετυλίγει η Αστυνομία.

Την ώρα που οι δύο συλληφθέντες ετοιμάζουν τις απολογίες τους, το παζλ της δολοφονίας του δημοσιογράφου έχει αρχίσει να σχηματίζεται και η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως βρίσκεται στα ίχνη αυτών που στοχοποίησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ και όπως φαίνεται είναι αυτοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία του.

  • Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Mega και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος δύο μέλη μία συμμορίας εκβιαστών που είχε εξαρθρωθεί στα τέλη του 2015 από την Ασφάλεια Αττικής και για την δράση της οποίας φέρεται να είχε παρουσιάσει τότε κρίσιμα στοιχεία στις αστυνομικές αρχές, ο Γιώργος Καραϊβάζ, φαίνεται ότι είναι από τα κύρια πρόσωπα στην έρευνα ή και στον φάκελο που έχει σχηματίσει η ΕΛΑΣ για την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου τον Απρίλιο του 2021, στον Άλιμο.

Ο ένας εξ αυτών φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία να είναι ο οδηγός του σκούτερ μάρκας «Beverly» που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία και για τον άλλον υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να είναι ο ηθικός αυτουργός και «συντονιστής» της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι στον φάκελο που είχε σχηματιστεί τότε, σημειωνόταν ο ρόλος του Γ. Καραϊβάζ, στην αστυνομική έρευνα αλλά και δυσμενή σχόλια των ποινικών για αυτή την «παρέμβαση» του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Έπιασαν τα μικρά ψάρια κι αυτά θα την σκαπουλάρουν με τους νόμους που έχουμε.
    Τα μεγάλα ψάρια δεν θα τα πιάσουν ποτέ.
    Κρίμα για έναν υπέροχο άνθρωπο που χάθηκε τόσο σκληρά, άδικα και πρόωρα και κρίμα για την οικογένειά του που δεν τον έχει πια μαζί της.
    Τα λόγια περισσεύουν.

Χαλκίδα – Ρίγη για 90χρονο που τον ξυλοκόπησαν ληστές για 80 ευρώ

Πανελλήνιες 2023 – Αυτό είναι το πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ