in ,

OMGOMG

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Αυτή είναι η «μυστική» εφαρμογή επικοινωνίας των κατηγορούμενων για τη δολοφονία

Το MEGA αποκαλύπτει ποια είναι η μυστική εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα, την οποία χρησιμοποιούσαν πρόσωπα που είχαν εμπλοκή στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και πώς οι αξιωματικοί της αστυνομίας κατάφεραν να τη «σπάσουν».

Οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ήθελαν να διασφαλίσουν ότι οι Αρχές δεν θα καταφέρουν να τους εντοπίσουν ή να ακούσουν τις συνομιλίες τους. Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποίησαν μία διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, για τη μεταξύ τους επικοινωνία.

  • Μάλιστα, για να έχουν ασφαλείς συνομιλίες σε αυτή την εφαρμογή θα έπρεπε να έχουν κι ένα κωδικό.

Πώς «έσπασαν» την εφαρμογή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι Αρχές κατάφεραν να «σπάσουν» την εφαρμογή και στη συνέχεια να αποκτήσουν πρόσβαση στα τηλέφωνα, αλλά και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο 40χρονος άνδρας που συνελήφθη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας μπαίνουν οι σχέσεις και οι επαφές που είχε αναπτύξει τους τελευταίους 6 μήνες ο 40χρονος, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως μέσω της εφαρμογής θα μπορέσουν να διαπιστώσουν με ποιους επικοινώνησε αυτούς τους μήνες και να αντλήσουν στοιχεία για άλλες υποθέσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στο Μάτι – Ασυνείδητος χτύπησε και παράτησε σκύλο (Βίντεο & Φωτο)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο από ανακοπή 50χρονος δρομέας του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»