in

CryCry OMGOMG

Νεκρός ο φίλαθλος του Ολυμπιακού Κώστας Γεωργιόπουλος – Έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο μάτς με την ΑΕΚ…

Ένας φίλαθλος της ομάδας του Ολυμπιακού, ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ, προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του και στην κοινότητα των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

  • Ο 70χρονος κ. Γεωργιόπουλος, ο οποίος είχε διαρκείας πολλά χρόνια στο φαληρικό γήπεδο, παρουσίασε ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα και παρά τις άμεσες προσπάθειες για την παροχή βοήθειας, δυστυχώς έχασε τη ζωή του λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε γνωστό το τραγικό γεγονός, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του κ. Γεωργιόπουλου και στην κοινότητα των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

  • Αναλυτικά όσα έγραψε:

Ήταν δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του έως την τελευταία του πνοή. Εκεί, στη θύρα 19 του Καραϊσκάκη είχε τη μόνιμη θέση του. Ήλπιζε τα επόμενα χρόνια να έβγαζε διαρκείας και στην τρίχρονη εγγόνα του για να βλέπει μαζί της τους αγώνες του Ολυμπιακού. Φρόντισε δε να της αγοράσει και κάρτα φιλάθλου.

  • Δεν πρόλαβε όμως. Στα 70 του χρόνια, ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος «προδόθηκε» από την καρδιά του, ενώ παρακολουθούσε τη ρεβάνς του ημιτελικού γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, από τη θέση του στο Καραϊσκάκη.

Oι γιατροί του σταδίου του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εκεί, η καρδιά του σταμάτησε να κτυπά.

  • Από τη Μεγάλη Τετάρτη, η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι ο ασπασμός των αγγέλων προς τ’ άστρα.

Να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Γεωργιόπουλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Σίσσυ Χρηστίδου- Στο Ντουμπάι για το Πάσχα. Και δεν είναι μόνη!

NASA – Οι 133 μέρες μεγαλείου του Ήλιου σε βίντεο μίας ώρας