in

CryCry OMGOMG

Νεκρός ο Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Δημήτρης Χατζηαγοράκης – Παρασύρθηκε ενώ τοποθετούσε τρίγωνο

Ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης είναι ο άτυχος που έχασε τη ζωή του την Κυριακή, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Είχε κατέβει από το όχημά του, γιατί προσέκρουσε σε διάζωμα.

  • Πενθεί η εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών από την απώλεια του διευθυντή του 8ου Δημοτικού σχολείου Σερρών , ο οποίος έχασε τη ζωή στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών, είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση και ήταν διευθυντής την τελευταία δεκαετία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

  • Πριν από λίγες μέρες στο σχολείο του είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία άσκηση πυρκαγιάς-εκκένωσης την οποία είχε συντονίσει ο εκλιπών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:00 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δεν θα λειτουργήσουν.

  • Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Σερρών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκπαιδευτικού σημειώνοντας τα εξής:

“Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών θρηνεί ένα ακόμα μέλος του. Ένα τραγικό συμβάν στέρησε τη ζωή του αγαπητού συναδέλφου Δημητρίου Χατζηαγοράκη διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Δημήτρη”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σύζυγος ποδοσφαιριστή αποκαλύπτει – «Έπεσα θύμα βιασμού στα 12 και το κρύβανε»…

Λαμόγιο απο τα λίγα – Επιχειρηματίας έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του…