in

CryCry

Νεκρός μετά από σκληρή μάχη ο συγγραφέας Δημήτρης Σιμσιρίκης

Ο συγγραφέας Δημήτρης Σιμσιρίκης, ο πατέρας, ο παππούς, ο φίλος δεν είναι πια μαζί μας. Πολέμησε σκληρά δύο μήνες πριν ξεκινήσει το τελευταίο του ταξίδι. Δεν έφυγε φορώντας το μπλουτζήν και το καρό πουκάμισο όπως ήθελε, αλλά τουλάχιστον έφυγε ευτυχισμένος ανάμεσα στην αγαπημένη του οικογένεια.


Έγραψε στο βιβλίο του:

«Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι έχω πιο πολύ παρελθόν παρά μέλλον…όμως δεν δίνω δεκάρα στον βαρκάρη να με περάσει απέναντι. Έκανα μια οικογένεια που για μένα είναι το δώρο του Θεού. Είναι το μόνο μου κέρδος, αυτό μόνο κατάφερα και μου φτάνει. Μωρέ δεν είναι κακά τα γηρατειά…Τα γηρατειά τα κερδίζεις από τύχη, άσε που λένε ότι συνταγή δεν υπάρχει….είναι ένα προνόμιο που άλλοι δεν είχαν. Όμως ακόμα…έχω πολλά να κάνω. Σχεδιάζω, τραβάω γραμμές πάνω στον χάρτη…μετράω μίλια… υπολογίζω…ονειρεύομαι για πράγματα που ακόμα δεν έκανα. Πολεμάτε…οι μάχες έχουν και νίκες και ήττες.

  • Οι θάλασσες έχουν και αέριδες με θυμό και μπουνάτσες με ήλιο. Περισσότερα χάνεις από την αναποφασιστικότητα παρά από μια λάθος απόφαση. Η ζωή έχει και χαρές και απογοητεύσεις. Είναι όμως όμορφη μ΄όλους τους καιρούς. Ακούστε με, την ξέρω την ζωή… είμαι γέρος».

Καλές θάλασσες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Χαρά Βέρρα – «Πελάτης πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο»

Τραγωδία με δίδυμα 18 μηνών – Η προγιαγιά τους ξέχασε ανοιχτή την πόρτα και πνίγηκαν στην πισίνα