in

OMGOMG

Νεκρός 19χρονος σε φοιτητική εστία – Τα ακραία καψόνια αλά Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγο πριν το τέλος

Ήταν μόλις 19 ετών. Πρωτοετής φοιτητής στο Washington State University. O Luke Morgan Tyler βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους και τους φίλους του.

  • Το πτώμα του Luke Morgan Tyler βρέθηκε στις 22 Ιανουαρίου γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι. Οι αρχές είχαν δεχτεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα.

Μετά τον ξαφνικό χαμό του 19χρονου, όλοι ζητούν απαντήσεις. Τι συνέβη στον 19χρονο Luke Morgan Tyler; Ζητούν να ερευνηθεί η αδελφότητα Theta Chi μετά τους ισχυρισμούς για ακραία και απάνθρωπα καψόνια λίγο μόνο πριν από τον θάνατό του.

  • «Ο θάνατός του ακολούθησε άμεσα μια μακρά και σκληρή διαδικασία που επέτρεψε η αδερφότητα Theta Chi», σημειώνεται στο αίτημα για την έρευνα.

Αναφέρονται σε σκληρά και απάνθρωπα καψόνια. Ο Luke Morgan Tyler, όπως και άλλοι, αναγκάστηκε να κάνει πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να αναγκαστεί να κάνει. Αυτό, όπως υποστηρίζουν, το κόστισε τη ζωή. Τα καψόνια θα πρέπει να απαγορευτούν σε όλο τον κόσμο και να αποτελούν ποινικό αδίκημα.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θρίλερ στην Πάτρα – Ο Κούγιας διαψεύδει ότι είπε τον Παπαδόπουλο «κλαρινογαμπρό». «Τρομερή παρεξήγηση»

Γυναίκα στον Βόλο επιχείρησε να ανατινάξει κατάστημα και δικηγορικό γραφείο!