in

CryCry OMGOMG

Νεκρό βρέφος στην Άρτα – Η πρώτη συνάντηση της μητέρας με τον πατέρα στο νοσοκομείο μετά την τραγωδία

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του βρέφους που πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του στην Άρτα. Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το τραγικό περιστατικό, καθώς είναι υπό παρακολούθηση από τους γιατρούς, αφότου κατέρρευσαν ψυχολογικά.

  • Ο πατέρας νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Άρτας, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του η ψυχολογική του κατάσταση είναι τραγική. Ο ίδιος αποχώρησε από το γραφείο του ανακριτή υποβασταζόμενος και με σκυμμένο το κεφάλι, ενώ τα πρώτα του λόγια, όπως τα μετέφερε ο δικηγόρος του ήταν: «Να μη ζήσει κανείς άνθρωπος, αυτό που περνάμε εμείς.»

 

Αντίστοιχα, η μητέρα του βρέφους είναι σε καταστολή, της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά αρχικά και στη συνέχεια έμεινε υπό παρακολούθηση γιατρών και ψυχολόγων. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και ζητάει συνεχώς το μωρό της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η μητέρα σήμερα το πρωί (11/5) είδε για περίπου 10 λεπτά τον άντρα της στο νοσοκομείο Άρτας.

  • Στο νοσοκομείο τον τραγικό πατέρα θα επισκεφτεί και ο δικηγόρος του για να ετοιμάσουν την απολογία του για αύριο που θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

«Πρόκειται για ένα φρικτό παιχνίδι της μοίρας. Χάθηκε ένα μωρό και μαζί χάθηκαν και άλλες δύο ψυχές, της μητέρας και του ίδιου του πατέρα, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είπε μόνο “καλύτερα να λείπει αυτός παρά το παιδί του”… », δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου, Δημήτρης Λαμπράκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δίκη Καμπανού ΤΩΡΑ – «Χτύπησαν τον φίλο του στο κεφάλι με στειλιάρι»

Νεκρός βρέφος Άρτα – «Είναι καταβεβλημένοι» – Δεν μπορούν να πιστέψουν τη τραγωδία συνάδελφοι του ζευγαριού