in

CryCry

Νεκρή τουρίστρια στα Ιωάννινα – Ξέχασε να “δέσει” το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την… παρέσυρε!

Νεκρή στους Πάδες Κόνιτσας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής μία 59χρονη τουρίστρια. Η 59χρονη είχε ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κόνιτσα όπου ήθελε να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που οργάνωνε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Στις 9 του μήνα δεν είχε φτάσει στην φίλη της που την ανέμενε και την επόμενη μέρα από το οικογενειακό της περιβάλλον δηλώθηκε εξαφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Η έρευνα ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου όπου και διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου είχε δοθεί από τα Άρματα.

  • Το πρωί της Κυριακής και κατά την έρευνα που έκανε η Αστυνομία η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θέση «Αγία Μαρίνα» στους Πάδες.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η γυναίκα είχε σταματήσει το αυτοκίνητό της στο συγκεκριμένο σημείο. Στη συνέχεια είχε βγάλει τραπεζάκι και καρέκλα -τα οποία βρέθηκαν τοποθετημένα στην άκρη του δρόμου- για να γευματίσει.

Φαίνεται ωστόσο ότι δεν είχε δέσει το χειρόφρενο του οχήματος το οποίο πιθανότατα άρχισε να κινείται και στην προσπάθειά της να το σταματήσει, την παρέσυρε.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ στο σημείο αναμένεται να γίνει αυτοψία από Ιατροδικαστή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός στον ΣΚΑΪ – Ομάδα 50 ατόμων πέταξαν τρικάκια έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό

Μετά τη συνέντευξη στο ΣΚΑΪ ο Μητσοτάκης το έριξε στα… βελάκια! (video)