in

Νεκρή η ηθοποιός Lynne Marta – Πρωταγωνίστησε στο Footlοοse

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών η Lynne Marta, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις ταινίες Joe Kidd και Footloose αλλά και στην τηλεοπτική σειρά Love, American Style. Θλίψη στο Hollywood από τον θάνατό της.

  • Η ηθοποιός υπέκυψε μετά από μάχη με τον καρκίνο και τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της την έκανε γνωστή ο φίλος της, Chris Saint-Hilaire, στο The Hollywood Reporter, αναφέροντας ότι η 78χρονη Λιν Μάρτα πέθανε την περασμένη Πέμπτη (11.1.2024) στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις ταινίες Joe Kidd – στο πλάι των Ρόμπερτ Ντυβάλ και Κλιντ Ίστγουντ – και Footloose – στο πλάι του Κέβιν Μπέικον – η Λιν Μάρτα έκανε μια αξιοσημείωτη πορεία στην αμερικανική τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

  • Γεννήθηκε στο Σόμερβιλ του Νιου Τζέρσεϊ. Ο πρώτος της ρόλος ήταν σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Gidget» το 1966 και μετά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της σε 18 επεισόδια της κωμικής σειράς «Love, American Style».

Η Λιν Μάρτα πήρε ρόλους σε πολλά σόου, όπως: The Mod Squad, The Rookies, Starsky & Hutch, Charlie’s Angels, Vegas, Matt Houston, The FBI, Dan August, Cannon, The Streets of San Francisco, Barnaby Jones, The Manhunter και Caribe.

  • Εκτός από τα Joe Kidd και Footloose, η Λιν Μάρτα εμφανίστηκε σε ταινίες όπως Red Sky at Morning, Help Me… I’m Possessed, Blood Beach και Three Men and a Little Lady. Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν σε ένα επεισόδιο του American Dreams το 2004.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έγκλημα στον Βόλο – «Βίαζε την κόρη μου και ο γιος μου ήταν στο δίπλα δωμάτιο»

Κρήτη ΤΩΡΑ – Νεαρός ανακοίνωσε στα social ότι θα αυτοκτονήσει. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας