in

OMGOMG WTFWTF

Νεκρή η Γεωργία Μουράτη – Την εκτέλεσε με πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό

Τραγική, όπως αναμενόταν ήταν η κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη από τη Θεσσαλονίκη, καθώς το πτώμα της βρέθηκε σήμερα σε θαμνώδη περιοχή στη Χαλκιδική, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα φέρει πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό.

 

  • Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης, ο οποίος και υποστήριξε πως η Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, υπέδειξε στους αστυνομικούς το απόμερο σημείο στη Χαλκιδική όπου ξεφορτώθηκαν το άψυχο κορμί της.

 

Η υπόδειξη αυτή επιτάχυνε τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα, όπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντόπισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας μέσα σε ένα μπαούλο, θαμμένο στο έδαφος.

 

  • Ο σύντροφος της… ο οποίος είναι και επίσημα πλέον ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της, και ο φίλος του και καθ’ ομολογία συνεργάτης του στο φονικό, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη λύση του μυστηρίου, όταν στο σπίτι του συντρόφου του θύματος εντόπισαν αποτυπώματα του φίλου του, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

 

Ο εν λόγω άνδρας προσήχθη και κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς υποστήριξε ότι η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της, ο οποίος, όπως είπε, κατόπιν του ζήτησε να τον βοηθήσει να «εξαφανίσουν» το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο, όπου και εντοπίστηκε, τελικά, η σορός της.

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρή η Γεωργία Μουράτη – Ο σύντροφός της είχε παραβατικό παρελθόν

H αλήθεια που δεν γράφει κανείς για το «Survivor» – Περιμένουν να κάτσει η τηλεθέαση κάτω του 15% στον ΣΚΑΪ