in

OMGOMG

Νεκρή γυναίκα στην Πιερία – Την σκότωσε στέγαστρο που κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού της

Τραγωδία, καθώς ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε στο σπίτι της Πιερίας λόγω κατάρρευσης στεγάστρου.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 μια 85χρονη από το Αιγίνιο Πιερίας έχασε τραγικά τη ζωή της στην αυλή της. Η ηλικιωμένη βρισκόταν κάτω από ξύλινο στέγαστρο όταν κατέρρευσε, καταπλακώνοντάς την και προκαλώντας θανάσιμα τραύματα. Παρά τις προσπάθειες των συγγενών και των γειτόνων της, η γυναίκα δεν επέζησε.

  • Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και πένθος στην κοινότητα. Ο ξαφνικός και απροσδόκητος θάνατος της γυναίκας έχει καταστρέψει τους αγαπημένους και τους γείτονές της. Η είδηση του θανάτου της έχει επίσης προκαλέσει ανησυχία και φόβο σε πολλούς στην περιοχή που έχουν παρόμοια στέγαστρα στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβούκλιο κατέρρευσε από τις ισχυρές ριπές ανέμου που έπνεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή. Η γυναίκα είχε βγει έξω στην αυλή του σπιτιού της όταν το κουβούκλιο έπεσε πάνω της. Στο σημείο κλήθηκαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την έσπευσε στο Κέντρο Υγείας Αιγίνης. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν και διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο νοσοκομείο.

Το τραγικό περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση της απρόβλεπτης και επικίνδυνης φύσης των ισχυρών ανέμων και της σημασίας των προληπτικών μέτρων ασφαλείας. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ο Ραγκούσης έχτισε βίλα με δάνειο για… τρίτεκνους στην Πάρο – «Το δικαιούνταν η σύζυγός μου»

Σοκ στη Νέα Σμύρνη – «Σκότωσα τους Δαίμονες» φώναζε και έτρεχε ημίγυμνος στο δρόμο! (Βίντεο)