in

Νέες πιπεράτες αποκαλύψεις από τον πρώην γαμπρό της βασίλισσας Λετίθια – Επιμένει πως ήταν ζευγάρι

Λάδι στη φωτιά συνεχίζει να ρίχνει ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας, επιμένοντας με νέες αποκαλύψεις πως είχε σχέση μαζί της τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε, το 2004.Ο 53χρονος Χάιμε ντελ Μπούργκο συμμετείχε σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο τον περασμένο μήνα, στο οποίο ανέφερε πως αυτός και η Λετίθια ήταν σύντροφοι, πριν τελικά παντρευτεί την αδελφή της, Τέλμα Ορτίζ, με την οποία πλέον έχει χωρίσει.Δημοσίευσε επίσης μια μη χρονολογημένη φωτογραφία, που δείχνει τη βασίλισσα Λετίθια σε μια selfie, με λεζάντα από κάτω, το μήνυμα που υποτίθεται πως του είχε στείλει εκείνη όταν φόρεσε την πασμίνα που της έκανε δώρο και λέγοντάς του πως τον αγαπάει.

  • Τη συγκεκριμένη αυτή ανάρτηση την κατέβασε λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, επιμένοντας στους ισχυρισμούς του, την ανέβασε ξανά στις 26 Δεκεμβρίου, εξηγώντας τους λόγους που την είχε αποσύρει.«Μέσα σε λίγες ώρες, την περίφημη φωτογραφία της πασμίνας την είδαν 24 εκατομμύρια άνθρωποι και το sms που μου έστειλε η Λετίθια μαζί της. Ήταν λάθος που διέγραψα τις αναρτήσεις μου. Γι’ αυτό σήμερα θέλησα να ανακτήσω τις πιο σημαντικές».Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας Λετίθια συνέχισε με άλλη ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε τα «τέσσερα στάδια της σχέσης του» μαζί της.Συγκεκριμένα, έγραψε: «1. Σχέση αγάπης, από το 2002 έως το 2004, 2. Φίλοι και έμπιστοι, από το 2004 έως το 2010. 3. Μακροχρόνια και συνεχής σχέση αγάπης, 2010 και 2011. 4. Κουνιάδοι, από το 2012 έως το 2016. Είναι η τρίτη σχέση που τελειώνει απότομα μετά από δύο χρόνια, λίγους μήνες μετά την παραίτηση της Λετίθια από πριγκίπισσα της Αστουρίας, χωρίζει από τον Φελίπε και γινόμαστε ζευγάρι στη Νέα Υόρκη, κάτι που είχαμε σχεδιάσει».Σε άλλη ανάρτηση, ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας μοιράστηκε λεπτομέρειες από ένα Σαββατοκύριακο που, όπως ισχυρίζεται, συνέβη τον Ιούλιο του 2010, στο οποίο, όπως λέει, η Λετίθια λέει ότι τον αγαπάει ενώ βρισκόταν στο παλάτι, ξαπλωμένοι στην ίδια αιώρα.

Όπως έγραψε: «Εκείνη την νύχτα, στην αιώρα, ήταν μία από εκείνες στις οποίες η ζωή παίρνει μια τροπή. Την ίδια νύχτα συνεχίστηκε η ερωτική μας σχέση, που είχε διακοπεί χρόνια πριν, γιατί η αγάπη ήταν πάντα εκεί, από το πρώτο μας ταξίδι στη Βενετία το 2002. Ταξιδέψαμε στο Πράσινο Ακρωτήριο, στην Ελλάδα σε μια κρουαζιέρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εξοχή της Αγγλίας, στην Προβηγκία της Γαλλίας, μέχρι το τέλος του 2014. Εκείνη ήρθε στο Λονδίνο, εγώ πήγα στη Μαδρίτη. Επί ενάμιση χρόνο σκεφτόμασταν και κάναμε βήματα προς τα εμπρός με στόχο να είμαστε ελεύθεροι, ασχοληθήκαμε με το θέμα του διαζυγίου, ζητήσαμε νομικές συμβουλές, κοιτάξαμε μαζί ένα σπίτι στη Φλόριντα… Θεωρούμε την Νέα Υόρκη ως την καλύτερη επιλογή για μόνιμη κατοικία, μου προτάθηκε η ιδέα να αποκτήσουμε το παιδί μας με παρένθετη μητέρα στο Λος Άντζελες».Στην ίδια ανάρτηση, ο Χάιμε υποστήριξε ότι ρώτησε την Λετίθια για ένα φιλί που μοιράστηκε με τον Φελίπε και εμφανίστηκε στον Τύπο. «’Τι είναι αυτό;’ τη ρώτησα. ‘Έπρεπε να το κάνω για να μας προστατεύσω’ είπε και την πίστεψα» ισχυρίστηκε.

  • Σε άλλη ανάρτηση, υποστήριξε πως τα μέσα ενημέρωσης «μου πρόσφεραν χρήματα για να μιλήσω», λέγοντας: «Απάντησα με τη σιωπή μου: άντε στο διάολο». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δυσαρέσκεια; Δεν είμαι σε θέση να τη νιώσω. Ούτε μισώ. Δεν θυμάμαι να έχω μισήσει κανέναν σε όλη μου τη ζωή. Αν τους αφήσετε να μπουν ανάμεσά σας, δεν θα είστε ποτέ ευτυχισμένοι. Και συνεχίζει: «Νομίζω ότι αυτό που χρειάζομαι είναι να αφήσω κάποιο έρμα, να βάλω τέλος σε ένα μεγάλο κεφάλαιο και να βγάλω συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Και για να το κάνεις αυτό, πρέπει να αναφέρεις τα δικά σου λάθη και τα λάθη των άλλων. Γιατί από τα λάθη μαθαίνεις».«Η αντιμοναρχική βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα»Επίσης, επανέλαβε την κριτική του προς την ισπανική βασιλική οικογένεια και τον Πέδρο Σάντσεθ, τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της Ισπανίας. Όπως έγραψε: «Η Λετίθια το παίζει αριστερή (είναι κατά βάθος αντιμοναρχική, αντικαθολική, κομμουνίστρια κ.λ.π.) πάντα ήταν και την αγαπούσα το ίδιο λόγω των πολιτικών της τάσεων.

Αναφερόμενος στον βασιλιά Φελίπε και τη βασίλισσα Λετίθια πρόσθεσε: «Και οι δύο ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα, όπως ο Χουάν Κάρλος, όπως όλοι οι άλλοι: Να διατηρήσουν το στέμμα που τους έδωσαν οι Γάλλοι πριν από 300 χρόνια το 2024 και τα προνόμια που το συνοδεύουν. Μόνο ζώντας εντός των τειχών του παλατιού μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει την απόλυτη εξουσία που ασκεί ο θεσμός και τον φανατισμό που δημιουργεί γύρω του. Το στέμμα ανήκει στον ισπανικό λαό, δεν είναι ιδιοκτησία μιας οικογένειας, ο Φράνκο το έδωσε στους Βουρβόνους, αυτός είναι η προέλευση της νομιμότητάς του».Ποια όμως είναι η αντίδραση της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας σε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς; Τηρεί σιγή ιχθύος, αν και αναμφισβήτητα έχει σοκαριστεί από τις κατηγορίες για κρυφή σχέση της βασίλισσας με τον πρώην γαμπρό της.Την ίδια ώρα, ένας έγκριτος Ισπανός δημοσιογράφος κατηγόρησε τους υποστηρικτές του τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος, πως αυτοί κρύβονται πίσω από τις αποκαλύψεις αυτές, λέγοντας πως είναι η «νιοστή εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί εναντίον του βασιλιά Φελίπε» και τονίζοντας πως οι κύκλοι του Χουάν Κάρλος είναι αυτοί που το υποκινούν, διότι ο τέως βασιλιάς είναι εξοργισμένος που η οικογένειά του τον έχει παραμερίσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα – Δύο τραυματίες

Εορταστικά δρομολόγια – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ