in

OMGOMG WTFWTF

Νέες αποκαλύψεις για την κοινωνική κουζίνα – Η έρευνα για την «Κιβωτό» οδήγησε στον «Άλλο Άνθρωπο»

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες εις βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δημιουργού της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».
Μέχρι τώρα δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις και ως εκ τούτου δεν έχει ξεκινήσει έρευνα για απάτη, σημειώνει στο mega.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις για τη δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου δεν έχουν τέλος. Την ίδια ώρα, πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει με τις δωρεές και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που έχουν δοθεί στην κοινωνική κουζίνα, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.

 

Πόσες μερίδες έδινε τελικά;
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο χρησιμοποιούνταν ετησίως 18.000 μπολάκια για το φαγητό, που προσφέρονταν και οι μερίδες που έχει δώσει μέχρι σήμερα είναι 18 εκατομμύρια. «Οπότε να υπολογίσουμε ότι ζει 1.000 χρόνια. Εκεί οδηγούν οι πράξεις», σχολίασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο ίδιος παρατήρησε επίσης ότι «από τα βίντεο που είναι στη διάθεσή μας από τα συσσίτια δεν εμφανίζονται πουθενά 3 και 4 χιλιάδες άτομα σε καθημερινή βάση».

Ένα ακόμα ζητούμενο είναι πώς ξεκίνησε η έρευνα για τον «Άλλο Άνθρωπο». Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», όταν αναδείχθηκε η υπόθεση της «Κιβωτού» ξεκίνησε έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε όλες τις ΜΚΟ.

«Η κοινωνική κουζίνα επειδή δεν ήταν ΜΚΟ δεν είχε ελεγχθεί επί σειρά ετών από κάποια Αρχή. Φαίνεται όμως να υπήρχαν κάποιες ενδείξεις, που οδήγησαν στο να ξεκινήσει έρευνα και να αναδειχθούν όσα γνωρίζουμε σήμερα», εξήγησε.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποχώρησε από την εκπομπή Κατερίνα Καινούργιου – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

“My Style Rocks” – Πρεμιέρα για το νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας