in

Nεαρός παλαιστής ηττήθηκε και τη στιγμή της χειραψίας βρήκε την ευκαιρία να σακατέψει τον αντίπαλο

Νεαρός παλαιστής αντιμετωπίζει κατηγορίες επειδή χτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια χειραψίας μετά από σχολικό αγώνα.

  • Η οικογένεια ενός παλαιστή λυκείου θέλει να υποβάλει μήνυση αφού ο αντίπαλός του τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μετά την ήττα του σε σχολικό αγώνα. Το αντιαθλητικό και βάναυσο χτύπημα έλαβε χώρα στο λύκειο River Forest στο Ιλινόις, όπου οι δύο αντίπαλοι έπαιρναν μέρος σε διαγωνισμό πάλης νέων.

Πλάνα από τη σκηνή δείχνουν πώς ένας από τους παλαιστές, ντυμένος στα πορτοκαλί, πήρε τη νίκη καθώς κάρφωσε τον αντίπαλό του -που φορούσε μπλε- στο πάτωμα του γυμναστηρίου. Με το σφύριγμα της λήξης, ο νικητής σηκώθηκε από το έδαφος και κατευθύνθηκε πίσω στο κέντρο του δαπέδου, έτοιμος να δείξει το σεβασμό του, σφίγγοντας το χέρι του αντιπάλου του.

  • Το αγόρι με τα μπλε φάνηκε αρχικά να υποχρεώνεται καθώς άπλωσε το χέρι του, αλλά από το πουθενά εξαπέλυσε τον θυμό του χτυπώντας τον νικητή στο πρόσωπο. Η κίνηση αυτή προκάλεσε κατακραυγή στο γυμναστήριο και ο υπεύθυνος νεαρός απομακρύνθηκε γρήγορα, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο.

Το αγόρι με το πορτοκαλί χρώμα υπέστη αιμορραγία στη μύτη από το περιστατικό, αλλά οι γονείς του δεν το θεώρησαν αρκετά σοβαρό ώστε να στείλουν ασθενοφόρο στο σημείο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δείτε τον Αλέξη Γεωργούλη να κάνει σ3ξ με την… (video)

ΑΝΤ1 – Μέχρι την Παρασκευή οι αποφάσεις για το «5Χ5»