in

CuteCute AngryAngry CryCry

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα – Το μυστήριο με το κινητό της

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα μαχαίρι.

  • Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η σπιτονοικοκυρά του θύματος, μη μπορώντας να επικοινωνήσει μαζί της, αποφάσισε να πάει στο σπίτι για να πάρει το ενοίκιο. Εκεί βρήκε το παράθυρο ανοιχτό και αποφάσισε να μπει στο σπίτι με τα δεύτερα κλειδιά που είχε. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν σοκαριστικό.

Η 46χρονη Άννα ήταν πεσμένη μπρούμυτα στο σαλόνι μέσα σε μία λίμνη αίματος ενώ όλο το σπίτι ήταν αναστατωμένo και υπήρχαν αίματα παντού.

  • Αυτό οδηγεί την Αστυνομία στο συμπέρασμα ότι είχε προηγηθεί πάλη ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη ή τους δράστες, οι οποίοι από τα στοιχεία θεωρείται πιθανό πως μπήκαν από την πόρτα και διέφυγαν από το παράθυρο. Σημειώνεται ότι πρόκειται για ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Φυλής.

Δολοφονία 46χρονης τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα – Δεν βρέθηκε το κινητό της

  • Μυστήριο επικρατεί και με το κινητό τηλέφωνο της 46χρονης το οποίο δεν βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της.

Η Αστυνομία θα πάρει καταθέσεις από τον κύκλο της 46χρονης στη χώρα μας ενώ σήμερα θα διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να ρίξει φως γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεψύχησε το θύμα.

  • Συγκλονισμένοι όσοι την γνώριζαν

Άνθρωποι που την γνώριζαν αναφέρουν πως η 46χρονη ήρθε στην Αθήνα πριν από περίπου 4 χρόνια “κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες” για να βρει μία καλύτερη ζωή.

  • “Σύρθηκε απ την άκρη του κόσμου για να βρεί ευτυχία σε μια μικρή σκηνή. Να νιώθει ελεύθερη. Σήμερα βρέθηκε σφαγμένη στο διαμέρισμα που νοίκιαζε… Λες και δεν χωρούσε η ευτυχία σε αυτό το πλάσμα. Ένα ακόμη τρανς άτομο νεκρό. Σ’ ενα πολύ μακρύ κατάλογο. Δεν γνωρίζω ακόμη αν ήταν ρατσιστικό το κίνητρο – δεν γνωρίζουμε καμία συνθήκη ακόμη. Είμαι πεπεισμένη όμως πως αυτό το τέρας που υπάρχει παντού γύρω μας , καταβάλλει μηδενική προσπάθεια , με σφοδρή απέχθεια , να αφήσει μια ζωή στη μέση της. Είναι τόσο απροστάτευτο ένα θύμα, όπως η Ιβάνκα. Να βρεις τον πιο όμορφο ουρανό ψυχή μου. Και να χορεύεις… “ αναφέρει σε ανάρτησή της γνωστή ακκτιβίστρια που ήταν κοντά της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Δεν ήρθα εδώ και δεν συνέπραξα στην εξουσία, για να κερδίσω φήμη και δόξα»

Ο άγριος καυγάς στο Survivor που δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ – Γι’ αυτό… πέταξαν εκτός τελικού τον Μάριο (ΒΙΝΤΕΟ)