in

Νέα Σμύρνη ΤΩΡΑ – Αυτός είναι ο αδελφοκτόνος. Τον “καθάρισε” για μια μπλούζα

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το στυγερό έγκλημα στη Νέα Σμύρνη, όταν 18χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε με ψαλίδι τον 16χρονο αδερφό του για μια μπλούζα μέσα στο σπίτι τους.

Νέα Σμύρνη

Αριστέρα ο 18χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος και δεξιά ο 16χρονος
Όλα συνέβησαν περίπου στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 26/12, όταν περίοικοι άκουσαν φωνές του 16χρονου και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον 16χρονο αιμόφυρτο, με τραύματα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. Στο τοπικό τμήμα μεταφέρθηκαν τέσσερα μέλη της οικογένειας, μεταξύ των οποίων η μητέρα και ο 18χρονος αδερφός του.

  • Στην συνέχεια ο 18χρονος αδελφός του θύματος, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί από στελέχη της ασφάλειας. Ο 18χρονος τελικά ομολόγησε ότι διαπληκτίστηκαν για μια μπλούζα και ότι σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του με ψαλίδι. Ως εκ τούτου, ο 18χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όσα ανέφεραν τα μέλη της οικογένειας στους αστυνομικούς, το βράδυ της Τρίτης 26/12, ο 16χρονος πήρε την μπλούζα του 18χρονου χωρίς να του το πει και άρχισαν να τσακώνονται. Κάποια στιγμή άρχισαν να κυνηγιούνται μέσα στο σπίτι μπροστά στα μάτια της μάνας και της γιαγιάς αλλά και της συντρόφου του 18χρονου, ο οποίος ξαφνικά έπιασε ένα ψαλίδι και κάρφωσε τον 16χρονο αδερφό του στο στήθος μπροστά στα μάτια των συγγενών τους.

  • Σύμφωνα με μαρτυρία, φέτος το καλοκαίρι τα δύο αδέρφια είχαν διαπληκτιστεί μπροστά από το κρεοπωλείο της γειτονιάς τους και μάλιστα ο ένας κρατούσε μαχαίρι και ο άλλος σιδερογροθιά. Ο λόγος πάλι ήταν τα ρούχα τους. Μάλιστα, μάρτυρας αναφέρει ότι είχε πιάσει τον 18χρονο δύο φορές και του είχε πει να ηρεμήσει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπάνιες Εικόνες – Ο Γιάννης Τσορτέκης σε έξοδο με τα παιδιά του

Η Μεταξά τα πίνει μετά του συζύγου στο Λονδίνο