in ,

AngryAngry OMGOMG

Νέα “σφαλιάρα” της δικαιοσύνης στον Βέρτη – Ο Άρειος Πάγος δικαίωσε τον “μπροστινό” του και…

Ο Άρειος Πάγος έρχεται με μία νέα απόφαση του και δικαιώνει τον αχυράνθρωπο του Βέρτη, Χ.Α, με τον οποίον αυτός λειτούργησε το κέντρο διασκέδασης ΟΡΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη.

Τα χρέη που του φόρτωσε είναι πάνω από 2.500.000 ευρώ ! Η υπόθεση αυτή, που αποτελεί μίαν από τις πολλές αγωγές εναντίον του Βέρτη, επιστρέφει στο Εφετείο Θεσσαλονίκης. Το Εφετείο αρχικά είχε απορρίψει την αγωγή του “μπροστινού” εναντίον του Βέρτη, ενώ το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με μία απόφαση που αποτελεί ύμνο για τη δικαιοσύνη, είχε δεχτεί την αγωγή του και υποχρέωνε τον Βέρτη να του πληρώσει 104.000 ευρώ.

 

  • Ο Χ. Α ζητούσε να του πληρώσει ο Βέρτης αυτό το ποσόν των 104.000 ευρώ που του οφείλει.

 

Το ποσό αυτό πρέπει να δοθεί από τον Βέρτη για να πληρώσει ο αχυράνθρωπος του στο ΙΚΑ τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων, μουσικών και τραγουδιστών του Βέρτη, από την εργασία τους στο ΟΡΑΜΑ το καλοκαίρι του 2014 !

 

Μάλιστα, μέσα σε αυτούς είναι και κάποιοι από αυτούς που εμβολιάστηκαν με τα μαϊμού εμβόλια!

 

  • Να σημειώσουμε ότι ο Βέρτης που εμφανίζεται ως “καλό παιδί” και φτωχόπαιδο που δήθεν δεν επιτρέπει – κατα δηλώσεις του – να μένει απλήρωτη και η τελευταία καθαρίστρια των κέντρων διασκέδασης , έχει αφήσει τον αχυράνθρωπο του Χ.Α να παλεύει εδώ και 5 χρόνια στις δικαστικές αίθουσες για να βρει το δίκιο του.

 

Να τονίσουμε πως ο “μπροστινός” καταδικάστηκε για τα χρέη του Βέρτη σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές, και επειδή δεν μπορούσε να εξαγοράσει την 12 μηνών ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε, προσέφερε κοινωφελή εργασία για να μην μπει στη φυλακή!

 

Ο Βέρτης κατά τα λοιπά, στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου στις αρχές του 2020 μιλούσε για το Θεό και την πίστη του σε αυτόν, με τόση υποκρισία. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Είναι αλήθεια – Δίπλα από τον Ρουβά και τον Αργυρό θα γίνονται… όργια!

Νέα-βόμβα Παππά για Survivor – Δύο άνδρες με κινητό, το γνωρίζει ο Ατζούν (ΦΩΤΟ)