in ,

CryCry LOLLOL

Νέα “σφαλιάρα” για τον Ατζούν – Χάνει κι άλλα λεφτά από τις ακυρώσεις εμπορικών… 

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση έχει μπει ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Ξεκάθαρα δυσκολότερη από αυτή του ΣΚΑΪ που ήλπιζε βέβαια σε καλύτερα νούμερα για το φετινό «Survivor» αλλά δεν βλέπει πια τα 4αρια και 5αρια που έφερναν οι «Πανθέοι» σε καθημερινή βάση.

 

  • Η ρήτρα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό έχει «σπάσει» οριστικά για τον Τούρκο παραγωγό καθώς στο δυναμικό κοινό σταθερά το «Survivor» είναι κάτω από 15%. Χάνει λεφτά από αυτό και μάλιστα πολλά.

 

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στα χέρια μου τώρα χάνει λεφτά και από τα εμπορικά. Δηλαδή τις πληρωμένες δωροθεσίες με τα έπαθλα τα αθλήματα. Πολλοί διαφημιζόμενοι βλέποντας τα μονοψήφια που γίνονται την ώρα των αγωνισμάτων στο «ψαχνό» του ριάλιτι απέσυραν τις τοποθετήσεις.

 

  • Αυτοί βέβαια που δεν είχαν υπογράψει.

 

Αν σκεφτεί κανείς και τα λεφτά (όχι πολλά) που έχουν χαθεί και από τα τηλέφωνα των ψηφοφοριών τότε είναι λογικό να ψιθυρίζουν στον ΣΚΑΪ για το βατερλώ του Ατζούν. Οι φήμες λένε ότι φέτος χάνει περισσότερα χρήματα ακόμη και από το «Ελλάδα Τουρκία» που είχε κάνει και δεν είχε πάει καθόλου καλά.  

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ήλιος… με δόντια σήμερα – Επιμένει το «ξεροβόρι»

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Ο χασάπης πυροβόλησε τον Μπάμπη με φυσίγγι αγριογούρουνα