in ,

CryCry LOLLOL

Νέα κρίση στη σχέση Ατζούν – ΣΚΑΪ. Το κανάλι μειώνει τις ώρες προγράμματος του Τούρκου

Σε νέα κρίση οδηγείται απ’ ότι μαθαίνω η σχέση Ατζούν – ΣΚΑΪ. Και ίσως και να είναι πιο σοβαρή από άλλες φορές.

  • Ο ΣΚΑΪ σε κάθε περίπτωση την επόμενη σεζόν αλλάζει στρατηγική και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα μείγμα προγράμματος πολυσυλλεκτικό δηλαδή με πολλούς παραγωγούς της εγχώριας αγοράς. Δεν θα κοπούν φυσικά όλα τα προγράμματα του Ατζούν αλλά θα μειωθούν αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Άλλωστε ο Τούρκος σταθερά τα τελευταία χρόνια έχει στο πρόγραμμα του καναλιού πολύ μεγαλύτερες αποτυχίες σε σχέση με επιτυχίες. Το κανάλι λοιπόν έχει δώσει σαφές μήνυμα περιορισμού των προγραμμάτων της Ατζούν Μέντια στο πρόγραμμά του και ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν.

  • Επίσης όλες οι συμφωνίες θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση. Όλο αυτό δημιουργεί νέα Ελληνοτουρκική τηλεοπτική κρίση που ίσως αποδειχθεί πολύ πιο σοβαρή από προηγούμενες φορές.

Τι απαιτεί ο Ατζούν: Τουλάχιστον δύο πρότζεκτ στο πρώτο μισό της σεζόν ένα στο ημερήσιο πρόγραμμα και ένα στο βραδινό. Ο ΣΚΑΪ όμως δεν μπορεί να δεσμευτεί σε τίποτα περισσότερο σε πρώτη φάση εκτός από ένα βραδινό πρόγραμμα.

Πάντως αυτή τη φορά είναι γεγονός πως το κανάλι έχει το πάνω στο χέρι στη διαπραγμάτευση καθώς δύσκολα ο Ατζούν θα μπορέσει να κλείσει συμφωνία «πακέτο» σε άλλο κανάλι όπως είχε απειλήσει στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη χρονιά που δεν βγήκε καθόλου «Survivor» στον «αέρα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

«Απαράδεκτος…είναι αγένεια» – Ξεσκίζουν τον Ταμπακάκη για τα πόδια πάνω στον καναπέ της Μενεγάκη

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτων από το Χαλάνδρι ως το Μενίδι…