in ,

CryCry LOLLOL

Νέα “κουτουλιά” της δικαιοσύνης στον Βέρτη – Μαύρα Χριστούγεννα για τον τραγουδιστή

Δεν μας εκπλήσσει διόλου! Ο Βέρτης με την θρασύτατη τακτική που ακολουθεί εξαιτίας προφανώς της μέχρι σήμερα ατιμωρησίας του, δεν διστάζει να εξαγοράζει μάρτυρες για να κερδίζει τις δίκες εναντίον του! Και δεν το λέω εγώ αλλά οι δικαστές στα δικόγραφά τους.

  • Και φυσικά, όταν «δεν του βγαίνει τα σενάριο», χωρίς ντροπή και φόβο Θεού, στη συνέχεια, να τους μηνύει και να καταθέτει αγωγές εναντίον τους ζητώντας και αποζημίωση χαρακτηρίζοντας τους συκοφάντες εναντίον του και ψευδομάρτυρες υπέρ του αντιδίκου του!

 

Ας πάρουμε τα δεδομένα απο την αρχή. Τον Νοέμβριο του 2023, το Εφετείο Θεσσαλονίκης με την 1811/2023 τελεσίδικη απόφαση του απέρριψε αγωγή του Βέρτη εναντίον ενός πορτιέρη που κατέθεσε την αλήθεια υπέρ του Χ.Α («μπροστινού» του τραγουδιστή). Η απόφαση καθαρογράφηκε και κοινοποιήθηκε λίγο πρίν απο τα Χριστούγεννα.

 

  • Με την αγωγή του ο Βέρτης προσπάθησε να πείσει τα δικαστήρια πως ο πορτιέρης ήταν ψευδομάρτυρας του Χ.Α («αχυρανθρώπου» του Βέρτη) και ζητούσε αποζημίωση από το φτωχαδάκι 100.000 ευρώ. Ένας άνθρωπος που όταν διάβασε την αγωγή του τραγουδιστή εναντίον του κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό !

 

Στο τέλος το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, απέρριψε την αγωγή του Βέρτη… δικαίωσε τον πορτιέρη, ενώ παράλληλα επέβαλε στον Βέρτη και τα δικαστικά έξοδα του αντιδίκου του ύψους 2.500 ευρώ, τα οποία μέχρι σήμερα ο αοιδός δεν τα πληρώνει, ενώ είναι υποχρεωμένος από το δικαστήριο !

Έτσι κάνουν αυτοί που πιστεύουν στο Θεό, κύριε Βέρτη;

 

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης γράφει στην απόφαση του συγκεκριμένα:

«…αποδεικνύεται ότι ο μεν ενάγων (ΒΕΡΤΗΣ) ζήτησε από τον εναγόμενο να καταθέσει υπέρ του σε βάρος του Αναστασίου Χίου, επικαλούμενος την ευγνωμοσύνη, που ο εναγόμενος ( ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ) του οφείλει ως εργοδότη τον ενάγοντα, αφήνοντας ο ενάγων (ΒΕΡΤΗΣ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να »ανταποδώσει» … Συνεπώς δεν είναι ψευδές αυτό που κατέθεσε ο εναγόμενος (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ) σχετικά, ότι «Ο Βέρτης μου ζήτησε να καταθέσω ότι οι επιχειρηματίες στο ΟΡΑΜΑ το ήταν ο Χίου μαζί με τον Πολατίδη… του ανέφερα πως θέλω χρήματα για τον γάμο μου… Ο Βέρτης άρχισε να παζαρεύει…»

Ο Βέρτης θα προσπαθήσει στο Άρειο Πάγο να ανατρέψει την απόφαση εναντίον του, όπως μονίμως κάνει. Θα τα καταφέρει; Ίδωμεν!

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο καιρός σήμερα – Μεγάλη προσοχή. Κακοκαιρία σε όλη την χώρα

Άγριο “κράξιμο” στον Λιάγκα για τις ακατάλληλες ερωτήσεις στην Γιαννάτου (Βίντεο)