in ,

CuteCute LOLLOL

Νέα απαίτηση Λιάγκα στο «παρά πέντε» του νέου συμβολαίου του – Δείτε ποια είναι…

Η φημολογούμενη άφιξη της Σκορδά στο Mega και μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του σταθμού φέρνει αλλαγές και στις απαιτήσεις του Γιώργου Λιάγκα όσον αφορά στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.
  • Όμως η συγκεκριμένη δύσκολα θα περάσει… Ο παρουσιαστής για μια ακόμη φορά έχει ζητήσει το «Πρωινό» να ξεκινά νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9.20 – 9.30 για να προλαβαίνει τον ανταγωνισμό στα θέματα της επικαιρότητας.
Απ’ την άλλη ο Γιώργος Παπαδάκης δεν φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει ώρα απ’ την ζώνη του και η μεγαλύτερη παραχώρηση που μπορεί να δεχθεί είναι το «Πρωινό» να ξεκινά και την επόμενη σεζόν στις 9.50.
  • Η συνταγή του «Βreakfast» μέχρι στιγμής έχει βγει στο STAR καθώς τα βασικά θέματα στο «Happy Day» της Τσιμτσιλή στον Alpha παίζουν νωρίς οπότε μετά και το τέλος της Μελέτη εκεί μεταξύ 9.30 και 10.00 υπάρχει ένα κενό για την ψυχαγωγία και τους θεατές που θέλουν να στραφούν σε αυτή.
Οι τελικές συζητήσεις του Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 θα γίνουν μετά το Πάσχα. Την ίδια ώρα τα εμπορικά για την πρωινή ζώνη του σταθμού είναι δυσοίωνα και υπάρχουν στελέχη που εισηγούνται αλλαγή προσώπου στην πρωινή ζώνη με κάθε κόστος.
Παρ’ όλα αυτά το συμβόλαιο Λιάγκα θα προχωρήσει σε κάθε περίπτωση. Εκτός εάν γίνει τεράστια ανατροπή…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ – Η στιγμή που δολοφονούν 23χρονο μοντέλο μέσα σε εστιατόριο

Σοβαρό ατύχημα στα Χανιά – Καυστικό υγρό εκτινάχθηκε στα μάτια υπαλλήλου καθαριότητας