in

Ναυάγιο στη Ζάκυνθο – Κόπηκε στη μέση ο «Παναγιώτης» από την κακοκαιρία

Η πρόσφατη κακοκαιρία στη Ζάκυνθο προκάλεσε καταστροφές στο Ναυάγιο, καθώς έκοψε στη μέση το σκαρί του «Παναγιώτη».

 

  • Οι νέες φθορές στο κουφάρι του πλοίου, που βρίσκεται στην αμμουδιά και έχει αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες, έχουν σημάνει συναγερμό στις Αρχές, που προσπαθούν να σώσουν την ατραξιόν της παγκοσμίως διάσημης παραλίας.

 

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου Ionian TV, ένας από τους πρώτους που αντίκρισαν και φωτογράφισαν το Ναυάγιο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Ζάκυνθο ήταν ο πρόεδρος της κοινοπραξίας Πόρτο Βρώμη-Μαριές, Διονύσης Γιατράς, ο οποίος δήλωσε ότι «είδα να λείπει ένα μεγάλο μέρος από το σκάφος, να έχει μικρύνει και άλλο η παραλία και η κατάσταση ήταν πολύ στενάχωρη».

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Imerazante, ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης και ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Στασινόπουλος, βρέθηκαν την Τετάρτη στο υπουργείο Τουρισμού, όπου και συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Μύρωνα Φλουρή. Μάλιστα, με υπόμνημα που κατέθεσε ο κ. Στασινόπουλος προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς και τη γενική γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, Αθηνά-Μαρία Κόλλια, ζητά να εκδοθεί υπουργική απόφαση για άμεση παραχώρηση της ζώνης παραλίας και αιγιαλού της ευρύτερης περιοχής του Ναυαγίου στον δήμο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έτσι διατηρεί το κορμί η Ναόμι Κάμπελ – Απίστευτη ευλυγισία

Η απρόσμενη ατάκα από την Γιαννάτου στην Μενεγάκη – «Θα σε ερωτευόμουν για πλάκα»