in

CuteCute OMGOMG

Ναταλία Τσαλίκη – «Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει, είναι επιλογή μου να συνεργάζομαι με…»

«Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει, ελεύθερη χώρα είμαστε. Αν είναι να συνεργαστώ θα ήθελα να συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν τελειώσει μία σχολή, που έχουν μία παιδεία, μία εμπειρία στον χώρο και υπάρχουν πάρα πολύ τέτοιοι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μοχθήσει, έχουν τελειώσει την σχολή τους κι έχουν δώσει εξετάσεις στην σκηνή. Είναι χαρά μου να τους ψάχνω, να τους βρίσκω και να επιλέγω να συνεργάζομαι μαζί τους», είπε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη, μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας αν θα συνεργαζόταν με άτομα που δεν έχουν κάποια γνώση υποκριτικής και είναι από άλλους χώρους.
Όσον αφορά την εκπομπή «Ό,τι αγαπώ» που παρουσιάζει ο Γιάννης Μπέζος, η ηθοποιός σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Δεν είναι ακριβώς παρουσίαση αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος, είναι μία εκπομπή που αγαπά για το τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ο αδερφός του Γιάννη είναι αρχιτέκτονας. Είναι εξαιρετικός κύριος.
    Απλός αν και μορφωμένος και εκλεπτυσμένος, και πολύ φιλικός άνθρωπος με όλους.
    Καθόλου σνομπ και ιδιόρρυθμος. Το άκρο αντίθετο απ’ τον Γιάννη.

  2. Ο Βέγγος που συνεργάστηκες και που είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων μαζί με τον Νιόνιο, ΔΕΝ είχε βγάλει σχολή, ψωνάρα. Η σχολή του Εθνικού είναι γεμάτη από τα παιδιά σας πολλα από τα οποία είναι ατάλαντα. Ο Μπαλαφάρας ο άντρας σου πριν συνεργαστεί ζητάει πτυχίο?????????????

Βιασμός 12χρονης – Έρευνες για νέα θύματα του Μίχου. Τι ψάχνουν οι Αρχές

Ξαφνιάζει η Αντουλινάκη – «Η τελευταία δουλειά που έκανα πριν τις “Άγριες Μέλισσες” ήταν…»