in

Νάσος Γουμενίδης – «Η αυτοαναφορικότητα δείχνει τη φτήνια της τηλεόρασης, δεν “τσιμπάει” ο κόσμος με τις κόντρες»

Ο Νάσος Γουμενίδης μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται μετά και την αλλαγή ώρας στην εκπομπή του, Επί τόπου, στο Οpen. «Είμαστε σε ένα κανάλι που προσπαθεί να ξαναγεννηθεί» ανέφερε και μίλησε για την τηλεόραση σήμερα.

«Υπάρχει ρεπορτάζ, δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει κόσμος να το διαχειριστεί. Έχω δει πολλούς βολεμένους στην τηλεόραση και αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης.

Η αυτοναφορικότητα δείχνει τη φτήνια. Δεν τσιμπάει ο κόσμος με τις κόντρες» ανέφερε.

«Τα συμβόλαια που λήγουν είναι ζόρικα. Όταν το προϊόν σου παύει να φέρνει έσοδα και φέρνει μόνο νούμερα το συμβόλαιό σου κινδυνεύει» είπε και σχολίασε κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα παιδί άξιο και μαγκιόρα, δέχεται τις αλλαγές που της προτείνουν για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα για την ίδια και τον σταθμό.

Νομίζω ότι έχει συζητηθεί στο Mega να μετακινηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου στο καθημερινό. Η Σίσσυ είναι αρκετά έξυπνη να μην κινηθεί καθόλου από τη ζώνη που είναι.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν λείπει από την τηλεόραση. Καλά θα κάνει να συνεχίσει τα ταξίδια του και έχει τον τρόπο να απασχολεί χωρίς να είναι στην τηλεόραση».

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. οσο για την Μελετη Γουμενιδη , οχι δεν ειναι μαγκιορα, αν ηταν θα καθοταν να δουλεψει και να μην κανει διακοπες στην τηλεοραση. Κατα καιρους της φταινε διαφορα , οι ηθοποιοι που κανουν τηλεοραση ,”τα κακα παιδια” που ομως η ιδια εξυμνει και κανει την παπια, τελευταια της φταιει ο μηχανισμος και οι πισω απο αυτον κτλ κτλ.

  2. για δουλεια ουτε λογος, 4 πανελιστες και η Μελετη να ασχολουνται με ανοησιες. Η Γραμμελη να μας μιλαει για πρωην γκομενους , η Παλαιτσακη στον κοσμο της και κατα τα αλλα ολα καλα.Ενας αρχισυντακτης απο την εποχη του Νωε ,που ξεκινησε ως πανελιστας , με αμφιλεγομενο μπαγκραουντ και θεματολογια βαρετη.Σημερα πχ η εκπομπη της Χρηστιδου , Μαγγιρα ειχε ως θεμα τα ανφολοου του Ουγγαρεζου. ΕΛΕΟΣ

Συναγερμός του Λιμενικού στα Σφακιά – κανό

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Έσκυψε για να χαιδέψει το σκυλάκι της και…