in

OMGOMG

Νάργες – Σαντικάι. Βάφτισαν τον γιο τους! Ο μοναδικός στολισμός και η εντυπωσιακή Λάουρα!

Τον μονάκριβο γιο τους που πριν από μερικές μέρες έκλεισε τον πρώτο του χρόνο και γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά του βάφτισαν η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι.Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό και νονοί ήταν δυο καλοί φίλοι του των ευτυχισμένων γονιών που περίμεναν πώς και πώς να ζήσουν αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους.

 

  • Η Λάουρα είχε επιλέξει ως θέμα της βάφτισης τη ζούγκλα και όχι τυχαία βέβαια αφού και το δωμάτιο του μικρού έχει ανάλογο θέμα. Η ευτυχισμένη μαμά είχε επιλέξει για την περίσταση ένα καφέ κοκτέιλ φόρεμα που της πήγαινε πολύ ενώ και το υπόλοιπο λουκ της παρέπεμπε στα 60s.

 

Τα μαρτυρικά ήταν ένα εντυπωσιακό μπρελόκ για όλους τους καλεσμένους.Το όνομα αυτού… Αλέξανδρος, όπως είχαν αποφασίσει πριν καν γεννηθεί ο μικρούλης. Όπως έχουν πει τόσο η Λάουρα όσο και ο Χρήστος σε συνεντεύξεις τους, το όνομα δεν ανήκει σε κάποιον παππού αλλά άρεσε τόσο πολύ και στους δύο που αποφάσισαν να τον βαφτίσουν με αυτό το όνομα. Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη όμορφη οικογενειακή στιγμή του ζευγαριού:

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρήτη ΤΩΡΑ – “Ντου” της αστυνομίας στα “μιτάτα της φούντας”. Δυο συλλήψεις

Βουλγάρικη “απόβαση” λαμόγιων στο Διδυμότειχο – Οι λίρες και τα χιλιάδες ευρώ