in

Νάντια Χαλαμανδάρη – Βαρύ πένθος για την δημοσιογράφο. Νεκρός ο σύζυγος της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νάντια Χαλαμανδάρη μιας και έφυγε από την ζωή ο σύζυγος της, Φερναντο ντε Μπορμπόν σε ηλικία 50 ετών.

 

  • Ο θάνατος του συζύγου της δημοσιογράφου ήρθε σαν απόρροια στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Ο Φερναντο ντε Μπορμπόν ήταν πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Φελίπε και ανιψιός του Χουάν Κάρλος και άφησε την τελευταία του πνοή του την Παρασκευή σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

 

  • Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αιτία του πρόωρου θανάτου του ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορονοϊό.

Ο Μπορμπόν εδώ και καιρό αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε αρχίσει να επιδεινώνεται.

 

  • Τον Ιανουάριο, του είχαν κάνει τραχειοστομία. Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι ο βασιλιάς Φελίπε τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής.

 

Τα προβλήματα υγείας του Δον Φερνάντο προβλημάτιζαν την οικογένειά του εδώ και αρκετό καιρό. Για την οικογένεια και τους φίλους του, ήταν γνωστός ως Κοκό. Αν και προσπαθούσε να διατηρεί χαμηλό προφίλ, οι ερωτικές του σχέσεις και η προσωπική του ζωή τροφοδοτούσαν συχνά τα ισπανικά ταμπλόιτς.

Ο θάνατος του 50χρονου άνδρα αφήνει πίσω τόσο την σύζυγο του, Νάντια Χαλαμανδάρη με την οποία και ήταν παντρεμένος από τον Μάιο του 2016 όσο και τον γιο τους, Νικόλα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι πρόσκοποι στη Θεσσαλονίκη μετρούν 110 χρόνια ζωής – Η τυχαία συνάντηση που «γέννησε» 30 λέσχες

Ο Νάσος Γουμενίδης καρφώνει τον Λαζόπουλο – «Έλα στην εκπομπή μας να κανείς gossip. Το χεις!»