in

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – « στο MadWalk είδα μια τραγουδίστρια που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα το playback»

“Εμένα με σοκάρει που μιλάνε για ουσίες. Δεν ξέρω και αν τα εννοούν όλα αυτά, εύχομαι πως όχι”, σχολίασε η παρουσιάστρια για την τραπ μουσική.

  • Συζήτηση για την εκδήλωση των MadWalk, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/11), είχαν νωρίτερα σήμερα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι οικοδεσπότες του Στούντιο 4 εξέφρασαν την άποψή τους για τα acts που παρουσιάστηκαν, ενώ λίγο αργότερα η κουβέντα εστίασε και στην τραπ μουσική.

«Ο Μικέλε Μορόνε ήταν ο μόνος που τραγούδησε live, αν και του είπαν από την παραγωγή ότι θα ήταν πιο safe να τραγουδήσει ζωντανά. Μπράβο του. Η αλήθεια είναι ότι είδα μία τραγουδίστρια στα πλάνα που άλλα έλεγε το στόμα της και άλλα άκουγα εγώ», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

  • «Μπορεί να μην το έχει συνηθίσει, παιδιά. Αν δεν το έχεις συνηθίσει, είναι αμήχανο», σχολίασε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Θετικά σχολιάστηκε και η Ελένη Φουρέιρα. Μεγαλώνει και ωριμάζει, μου αρέσει η σκέψη της. Άκουσα και ένα podcast πρόσφατα και ενθουσιάστηκα μαζί της», τόνισε αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

  • «Όσο περνάει ο καιρός, την Ελένη Φουρέιρα την αγαπάς και την εκτιμάς περισσότερο. Και για αυτά που λέει, είναι όλα μέσα», ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Πλέον δεν πάμε πλέον στα MAD. Ήμασταν κι εμείς στα MAD τις πρώτες δύο χρονιές. Ήταν άλλες εποχές. Εδώ (στα MadWalk) είχε τουλάχιστον κάποιους καλλιτέχνες που μπορούμε να συνδεθούμε μαζί τους, δεν είχε 20χρονα. Είναι κάποια άλλα events που ή λένε τραγούδια που δεν ξέρω ή που δεν μου αρέσουν ή που δεν θέλω και να τα ξέρω σε μεγάλο βαθμό», είπε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

  • «Αυτό είναι λίγο πιο ενήλικο. Έβαζα τις προάλλες μουσική στο Spotify το πρωί στο σπίτι, τη λίστα «επιλογή της εβδομάδας» και άλλαζα το ένα τραγούδι μετά το άλλο. Είχαν όλα μέσα κακές λέξεις και κακά πράγματα. Αν τα άκουγα στα αγγλικά, ίσως να μην με πείραζε τόσο», συνέχισε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

    «Θανάση, εμένα με σοκάρει που μιλάνε για ουσίες. Δεν θέλω. Δεν ξέρω και αν τα εννοούν όλα αυτά, εύχομαι πως όχι. Κάνουμε τόσο κόπο, γίνεται τόσος λόγος για την πατριαρχία, τα #metoo, έχουμε ένα κορίτσι τώρα που… στην επικαιρότητα τέλος πάντων και έρχεται ένα τραγούδι και σου λέει: κάνε αυτό», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μποφίλιου για Πρωτοψάλτη – «Η λογοκρισία της τέχνης είναι επικίνδυνη »

Σοκ για την αποφυλάκιση του συζυγοκτόνου της Έφης Τσιχλάκη