in

Νανά Παλαιτσάκη για Super Κατερίνα – «Ντροπή αυτό που έκαναν στον Μικρούτσικο»

«Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…», είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

  • Τον χαμό που έγινε χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light έπαιξαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα». Η Νανά Παλαιτσάκη πήρε θέση και χαρακτήρισε ντροπή αυτό που έκανε η εκπομπή στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο.

  • Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε στη συνέχεια: «Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κατερίνα Καινούργιου για αποχώρηση Λεμπιδάκη – «Κάτι δεν πάει καλά στο ρεπορτάζ που μεταδώσατε»

Ιλένια Ουίλιαμς – Σχεδόν γυμνή στα μάτια γνωστού ηθοποιού