in

Μυρτώ Αλικάκη – «Με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική ζωή μου»

“Προσπαθώ την προσωπική ζωή μου να την κρατάω μακριά” δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

  • Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μυρτώ Αλικάκη στη L!fo και στη δημοσιογράφο Αργυρώ Μποζώνη. Η επιτυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και στους λόγους που θέλει να τη θωρακίζει.

Εδώ μιλάμε για πολλά και πολύ προσωπικά πράγματα και επειδή γνωριζόμαστε χρόνια ξέρω ότι την προσωπική σου ζωή την περιφρουρείς, δεν ανέχεσαι, και δικαίως, να ασχολούνται μόνο με αυτή, πώς το αντιμετωπίζεις αυτό;

  • Πάντα υπήρχε η λίγη ανάγκη των ανθρώπων για κουτσομπολιό που όλοι την έχουμε. Αλλά, μια είδηση που ήταν ένα κάποτε ένα μικρό πράγμα τώρα γίνεται θέμα, αναπαράγεται ταχύτατα στα sites και τις εκπομπές που ασχολούνται με αυτά και πρέπει να γεμίσουν τον χρόνο και τον χώρο τους. Προσπαθώ την προσωπική ζωή μου να την κρατάω μακριά. Με ενοχλεί να ασχολούνται, να γράφουν απίστευτες ανακρίβειες και θωρακίζομαι, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη σε αυτό που θέλω να κάνω, κάτι που έχω μάθει από μικρή, αλλιώς μπορείς να τρελαθείς.

Και την τρίχα την κάνουν τριχιά για να ασχολούνται. Αυτό που είναι τραγικό, μια τελευταία «μόδα», είναι να σηκώνει κάποιος άσχετος ένα κινητό, να σε φωτογραφίζει και να πουλάει τις φωτογραφίες. Αυτό είναι άθλιο και θα έπρεπε η ΕΣΗΕΑ να απαγορεύει αυτές τις δημοσιεύσεις. Είναι μια υποκλοπή της προσωπικής μας ζωής. Δεν θέλω να ζω με αυτόν το φόβο και δεν μπορώ να πάψω να ζω σαν κανονικός άνθρωπος.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι αλλάζει από τις αρχές του 2024 στις κληρονομιές – Ποια δικαιολογητικά θα χρειάζονται

Καινούργιου για Τσαγκρίδη – «Έχω μόνο όμορφα συναισθήματα για εκείνον».