in

LoveLove OMGOMG

Μυρτώ Αλικάκη – «Λυπάμαι που ζούμε σε μία κοινωνία που επιτάσσει να είμαστε τέλειοι ή μόνο νέοι»

Καλεσμένη στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη και μίλησε για την παράσταση Τέλιοι Ξένοι που πρωταγωνιστεί αλλά και τα τωρινά πρότυπα ομορφιάς.

«Ο συγγραφέας λέει έχουμε τριών ειδών ζωές: τη δημόσια, την προσωπική και την ιδιωτική. Ίσως με κάποια έννοια να ισχύει αυτό. Νομίζω πως κάποιος μπορεί να έχει ένα δημόσιο πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που έχει στο σπίτι του, αν και τείνω να πιστεύω όσο πιο κοντά αυτά είναι μεταξύ τους τόσο πιο ευτυχής είναι ένας άνθρωπος.

Δεν θέλω για μένα πρωτίστως να υπάρχουν πράγματα που έχω την ανάγκη να τα κρύψω ή για τα οποία ντρέπομαι. Το κάνω κυρίως για τον εαυτό μου. Νιώθω καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δεν λέω ότι δεν έχω ντραπεί για κάτι που έχω κάνει, αλλά επειδή δεν μου αρέσει, προσπαθώ όσο μπορώ να το εξαλείψω.

Μπορείς να συγχωρήσεις κάποιον, παρ’ όλα αυτά να έχεις χάσει την εκτίμησή σου σε αυτόν. Προφανώς θα δώσω ευκαιρία σε κάποιον που εκτιμώ, αν δεν εκτιμώ τον άλλο τότε μου είναι πολύ πιο δύσκολο.

 

Εμένα μου αρέσει τα πράγματα να είναι φυσικά, να αποδέχεσαι αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις και να πορεύεσαι έτσι στη ζωή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου για να νιώθω όμορφα. Αυτό σημαίνει πρωτίστως να είμαι δυνατή, να έχω ενέργεια και να μπορώ να χαίρομαι τη ζωή.

Νομίζω ότι η γοητεία όσο μεγαλώνει μία γυναίκα είναι πολύ διαφορετική. Λυπάμαι που ζούμε σε μία κοινωνία που επιτάσσει να είμαστε τέλειοι ή μόνο νέοι. Η ωριμότητα προσφέρει άλλες χαρές και άλλες συγκινήσεις».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αγρότες έριξαν κοπριά και σανό στο κτίριο της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι

Κατασχέθηκαν από το σπίτι του Αλέν Ντελόν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια