in

AngryAngry

Μυλοπόταμος – Καβγάδισαν για τα τραπεζοκαθίσματα και τον πυροβόλησε

Μετά από άκαρπο ανθρωποκυνηγητό που κράτησε μια εβδομάδα, παραδόθηκε την Κυριακή ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Αυγούστου, σε ένα καφενείο στην Αξό Μυλοποτάμου όπου τραυμάτισε σοβαρά τον 50χρονο ιδιοκτήτη με τον οποίο είχε διαφορές και ελαφρά τον υπάλληλό του.

  • Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στην Αστυνομία, συνελήφθη δυνάμει του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Ρεθύμνου και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Δράστης και θύμα είναι συντοπίτες και είχαν έντονες επαγγελματικές διαφορές, καθώς διατηρούν διπλανά καφενεία αλλά ανταγωνίζονταν για την χωροταξία των τραπεζοκαθισμάτων. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν ότι η διένεξή τους θα είχε τέτοια κατάληξη.

 

Ο 57χρονος είχε διαφύγει μετά την αιματηρή επίθεση και τον βαρύτατο τραυματισμό του 50χρονου, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Στον χώρο του καφενείου, οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει πέντε κάλυκες και τρία βλήματα πυροβόλου όπλου, το οποίο δεν έχει βρεθεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε τα κορίτσια γνωστού νυχτερινού κέντρου σε αποκαλυπτικές πόζες…

Dat Lilly – Δείτε τo υγρό στήθος της…