in

AngryAngry OMGOMG

Μύκονος ΤΩΡΑ – “Μάνα” έβγαζε στην επαιτεία τα παιδιά της για να κάνει… διακοπές!

Συνελήφθη αλλοδαπή για εμπορία ανθρώπων στη Μύκονο. Η δράστιδα εκμεταλλεύονταν ανήλικα παιδία της, τα οποία εξωθούσε στην επαιτεία με σκοπό τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

 

Συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αλλοδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων. Αν αυτός ο νόμος δεν αλλάξει… χθές τότε είναι δεδομένο πώς ώς κοινωνία πάμε κατα διαόλου. 

 

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, η “μάνα” – που ο Θεός να την κάνει… μάνα- εκμεταλλεύονταν επιτηδευμένα τα δύο ανήλικα παιδιά της, εξωθώντας τα… στην επαιτεία στοχεύοντας στη συμπόνια, τον οίκτο και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η Μελέτη είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για την περιουσία του Τράγκα (Vid)

Τζένη Μελιτά – Ο γάμος, τα τρία νυφικά και ο χορός μέχρι το πρωί! (Εικόνες)