in

«My Style Rocks» – Βγήκαν τα «μαχαίρια» ξανά ανάμεσα σε Δώρα και Διονυσία. «Σου έβαλα 1 γιατί…»

Το κάτι άλλο επικράτησε για άλλη μια φορά στο My Style Rocks. Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τρίτης, η Διονυσία και η Δώρα είχαν έναν έντονο διάλογο.«Δε βλέπω κάποια πρόταση.

 

 

  • Δεν υπάρχει λόγος να πας στην Κηφισιά έτσι, με ένα παιδάκι που δεν ξέρω πώς θα το κυνηγάς με τα τακούνια. Δεν ξέρω για ποιον λόγο ντύθηκες έτσι, είναι δικαίωμά σου όμως», σχολίασε η Διονυσία για τη συμπαίκτριά της.

 

«Πες μου τι δε σου αρέσει για να καταλάβω. Έχω βάλει τα χρώματα συνδυασμένα, το κασκόλ. Ήθελα να συνδυάσω μπεζ αποχρώσεις με λίγο κιτρινάκι. Ήταν ένα concept που σκέφτηκα. Δηλαδή έπρεπε να βάλω αθλητικά;», είπε η Δώρα.

 

  • «Να σου πω κάτι; Αλήθεια… δε θέλω να πω άλλα. Πάω να μιλήσω, με διακόπτεις. Μπορείς να πας στην Κηφισιά όπως θέλεις. Εμένα δε μου αρέσεις και σου έβαλα 1», τόνισε η πρώην σταρ Ελλάς.«Εγώ τους πρώτους δύο μήνες ερχόμουν εδώ μόνο με ρούχα fast-fashion. Αυτό δε σημαίνει ότι για να ντυθεί μια γυναίκα καλά πρέπει να φοράει μόνο επώνυμα ρούχα», πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη.

«Δεν ξέρει καν ότι είναι κίτρινο, το λέει μπεζ. Έχει θέμα και με τις υφές. Τρελαίνομαι τώρα», είπε η Αμάντα για τη συμπαίκτριά της, με τη διαγωνιζόμενη να απαντά πως έχει σπουδάσει και… χρωματολογία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Στην Ινδία η Μαρίνα Σάττι – Ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά στον γάμο του αδερφού της

Μάρω Λύτρα – Ποζάρει μόνο με το… σεντόνι της και αναστατώνει…