in

My Style Rocks gala – Η παίκτρια που αποχώρησε και η στενοχώρια του Σκουλού!

Σύγχρονες γυναίκες του 2023 εμπνευσμένες από το στυλ Cabaret έφεραν στο πλατό οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks για τις ανάγκες του σημερινού Gala.

 

  • Από τα looks που παρουσιάστηκαν απαγορεύονταν τα θεατρικά κοστούμια αλλά και τα σύνολα από βεστιάρια.

 

Οι διαγωνιζόμενες δεν έπρεπε να υπηρετήσουν concept της λογικής του θεματικού πάρτι ή να μιμηθούν τον χαρακτήρα μίας ταινίας.

Έπρεπε τα outfit που θα παρουσίαζαν να έχουν στοιχεία του Cabaret προσαρμοσμένα στο σήμερα και να ανταποκρίνονται σε αληθινές περιστάσεις.

 

  • Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά ταυτόχρονα και δυσκολία. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή περιμεναν από τις διαγωνιζόμενες να έχουν μελετήσει καλά, να έχουν εμπνευστεί και ακόμα καλύτερα να έχουν δημιουργήσει εικόνες που κινούνταν πέρα από το αναμενόμενο και μακριά από τη λογική του «κουστουμιού».Σήμερα, στο τέλος του γκαλά με το συγκεκριμένο θέμα, έπρεπε να βγουν στον «τάκο» τρεις διαγωνιζόμενες και σύμφωνα με τις χαμηλές βαθμολογίες, αυτές ήταν η Ντένη, η Νίκη και η Χριστίνα. Η τελευταία τελικά «σώθηκε» από τις συμπαίκτριές της και έτσι η Ντένη και η Νίκη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κριτική επιτροπή. Η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε τη θετική της ψήφο στην Ντένη, ο Στέλιος Κουδουνάρης «έσωσε» τη Νίκη ενώ ο Σκουλός ο οποίος τελικά έδωσε την ψήφο του στη Ντένη με τη Νίκη τελικά να αποχωρεί από το φετινό My Style Rocks.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ο «μετρ της ραπτικής», Κώστας Καλυβιώτης

Ασπρόπυργος ΤΩΡΑ – Ένας τραυματίας αστυνομικός από επίθεση με πέτρες