in

Μουτσινάς σε Λιάγκα – «Έχω πει κι εγώ άπειρα πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για ένα 16χρονο παιδί»

16 είναι το παιδί; Σκέφτομαι τώρα τι να πω. Το “θα πάει άπατο” κλπ, όλοι λέμε ατάκες για να γελάσουν οι άλλοι, εγώ ζω κι από αυτό!

Αλλά ίσως κάποιες φορές λίγο να σκεφτούμε ότι μιλάμε για ένα παιδί που είπε ότι θα πάει στη Eurovision και έχουν πέσει όλοι να τον φάνε. Θα το δουν και οι γονείς του… Έχω πει κι εγώ άπειρα πράγματα, αλλά εδώ μιλάμε για ένα 16χρονο παιδί. Δεν έχει δώσει κανένα δείγμα ότι θέλει να υπάρχει, να τον παίζουν οι εκπομπές, να απασχολεί τον κόσμο.

Το τραγούδι του είναι σύγχρονο, δεν είναι ποιότητα. Τι ποιότητα; Ποπ τραγούδι είναι. Ένα ποπ τραγούδι της εποχής του. Γιατί πιστεύουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε; Δεν θέλουμε να κερδίσουμε, προφανώς, δεν γίνεται από πρόθεση. Το τραγούδι είναι μια χαρά, λέμε στο παιδί “καλή επιτυχία”. Τώρα, να του λέμε ότι θα πάει άπατο, 16 χρονών, ας συγκεντρωθούμε λίγο. Όχι με τον Γιώργο, αφορμή… Κάπως όλοι έχουν πάθει τρέλα και βρίζουν το παιδί που θα πάει στη Eurovision. Καλή επιτυχία στο παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή του, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τη συμμετοχή του Victor Vernicos στη Eurovision.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Δεν φταίει το παιδί. Υπεύθυνοι είναι αυτοί που αποφάσισαν να πάει.
    Δεν μου αρέσει καθόλου το τραγούδι αλλά δεν είναι σωστό να είμαστε τόσο σκληροί με ένα 16χρονο παιδί.

  2. Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι ένα ανήλικο ταλαντούχο παιδί και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
    Μετά οι ίδιοι που κράζουν θα τοποθετηθούν υποκριτικά υπέρ της διαφορετικότητας και κατά του ρατσισμού και θα καταγγείλουν την ανθρωποφαγία δεξιά και αριστερά.
    Υπάρχει επιτροπή που έκρινε το τραγούδι. Εμένα καλό μου φάνηκε το τραγούδι.
    Τώρα αν θα πιάσει καλή θέση είναι άλλο θέμα.
    Γιατί της Καλομοίρας ή του Ρουβά που πήραν καλή θέση, ήταν ωραία τραγούδια; Ήταν ωραία σαν σόου.
    Ειδικά της Καλομοίρα το σόου ήταν αντίγραφο του χορευτικού της Παπαρίζου.
    Ας ηρεμήσουμε λίγο. Και πρώτος ο Λιάγκας. Αν ήταν το παιδί του τότε θα θυμόταν ότι πρόκειται για ένα παιδί. Tώρα που δεν είναι το δικό του, μπορούμε να το σακατέψουμε το παλικάρι…

  3. Τι ακριβώς να δείξει η ιστορία? Δεν είπε κανείς ότι αξίζει η επιλογή αυτή για Γιουροβίζιον.
    Βύσμα είναι η επιλογή και καθόλου δεν μου αρέσει. Ο Λιάγκας μπορεί να κρατήσει για τον εαυτό του την άποψή του αυτή ή ας μιλήσει πιο κομψά τουλάχιστον. Μιλάμε για ένα παιδί. Αυτό λέω. Ο Νίκος έχει δίκιο διότι δεν είναι σωστό να “πέσουμε να φάμε” το παιδί. Αυτοί που το διάλεξαν φταίνε.
    Το ότι θα πατώσουμε το ξέρουμε όλοι. Μέχρι και η κουτσή Μαρία. Δεν περιμέναμε να μας το πει κανένας Λιάγκας και καμμία ιστορία. Και άσχετος από μουσική να είσαι, το καταλαβαίνεις.
    Δεν μπορούμε όμως να γίνουμε τόσο σκληροί με ένα 16χρονο παιδί. Αυτό λέμε.

  4. Ένα ατάλαντο βύσμα είναι με κακό τραγούδι. Της Καλομοίρας και του Ρουβά ήταν πολύ καλύτερα από αυτή την μούφα. Αυτό το τραγούδι είναι ό,τι χειρότερο έχουμε στείλει ποτέ στην Γιουροβίζιον. Η χειρότερη συμμετοχή μας. Με τα υπόλοιπα που λες για αυτούς που κράζουν δημόσια και μετά το παίζουν κατά του ραταισμού, συμφωνώ.

Πολυεργαλείο η δημοσιογραφος που στηρίζει τον φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ειρήνη Μερκούρη – Η εξομολόγηση για τον γάμο της και η αλήθεια για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να γίνεται καλόγρια