in

AngryAngry

Χανιά ΤΩΡΑ – «Μου έταξαν 40.000 ευρώ για να γίνω παρένθετη μητέρα»

Γυναίκα που έπεσε θύμα του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών στην Κρήτη μιλά για πρώτη φορά για το πώς την προσέγγισαν και την έπεισαν να γίνει παρένθετη μητέρα. «Δεν είχα λεφτά, δεν έχω ούτε μάνα ούτε πατέρα, έπρεπε να κάνω χειρουργείο και χρειαζόμουν 7.000 ευρώ», λέει στον ALPHA.

 

  • Πρόκειται για μία από τις δεκάδες γυναίκες, η οποία – σύμφωνα με τις Αρχές – στρατολογήθηκαν από μέλη του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων στα Χανιά, προκειμένου να πουλήσουν τα ωάριά τους και να χρησιμοποιηθούν ως παρένθετες μητέρες.

 

Η 36χρονη μητέρα τριών παιδιών περιγράφει στον Alpha τα όσα έζησε, όταν πήρε την απόφαση να γίνει παρένθετη μητέρα για οικονομικούς, όπως λέει, λόγους. «Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έχουμε μια καλή δουλειά”. Έχουμε να γεννήσουμε παιδιά. Να πάρουμε 40.000 ευρώ. Ήρθα Κρήτη, μου έδωσε λεφτά, μου έκοψε το εισιτήριο».

 

Όταν έφτασε στα Χανιά, ξεκίνησε τη θεραπεία για να γίνει παρένθετη μητέρα. «Μου έδωσαν φάρμακα, έπινα φάρμακα. Είχα κύστη». Η 36χρονη έμεινε για τρεις μήνες στα Χανιά με άλλες τρεις υποψήφιες παρένθετες μητέρες.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελληνίδα παρουσιάστρια μας δείχνει τα οπίσθιά της (Εικόνες)

Τηλεθέαση – Ούτε μαζί οι μονοψήφιοι Λιάγκας και Σκορδά δεν φτάνουν την Καινούργιου