in

Μαρία Αλεξάνδρου – «Μου είχε πει ότι είναι χωρισμένος»

Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον ξυλοδαρμό που υπέστη από μια ομάδα γυναικών. Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, ανάμεσα στους δράστες ήταν και η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τις Αρχές.

  • «Εγώ γύριζα από ξενύχτι, με αρπάζουν και με βάζουν στο τζιπ. Θρασυδειλία; Γιατί δεν ήρθε μόνη της; Με το που βγαίνω από το αμάξι, ξεκίνησαν να με μαλλιοτραβάνε. Ο φίλος μου ξυλοκοπήθηκε και αυτός», είπε αρχικά η Μαρία Αλεξάνδρου και συνέχισε:

«Πήγαν με μία τούρτα σε ξενοδοχείο, που εγώ είχα πάει για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, και το έπαιζαν ότι είναι ξαδέλφες μου. Τις έχει καταγράψει η κάμερα», πρόσθεσε.

 

Για τον σύντροφό της ανέφερε: «Ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί μου και μου είχε πει να κάνουμε και παιδιά. Μου είχε πει ότι είναι χωρισμένος. Ζητούσε διαζύγιο επανειλημμένα. Έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, όπου ξεκίνησαν να με βρίζουν».«Το μόνο λάθος που έκανα στην υπόθεση ήταν να μπλέξω τον πρώην σύντροφό μου. Με πήρε μέσα από τη φυλακή τηλέφωνο αλλά δεν απάντησα ποτέ, γιατί ήμουν με τον άντρα μου, είχα κάνει ήδη οικογένεια», παραδέχθηκε.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μετρό Θεσσαλονίκης – Τον Νοέμβριο του 2024 θα βγει το πρώτο εισιτήριο

Βόλος ΤΩΡΑ – Νεκρή η 57χρονη Ευφροσύνη Γουλιώτη