in ,

CuteCute LOLLOL OMGOMG

Μονοψήφια εκπομπή ετοίμαζε η Χατζηβασιλείου – Γιατί ο ΑΝΤ1 το έληξε στο 95’

«Ανεξαρτήτως προσώπων δεν θα βγάζετε concept που δεν πουλάνε». Αυτή είναι η εντολή που έχει δοθεί από ψηλά στον ΑΝΤ1 και πρέπει να την ακολουθούν όλοι. Και εκεί ήρθε και το τέλος των συζητήσεων ΑΝΤ1 – Χατζηβασιλείου.

 

  • Η Χατζηβασιλείου ήθελε πολύ συγκεκριμένο concept για την εκπομπή της. Που μεταξύ μας θύμιζε χορηγούμενη εκπομπή Σαββατοκύριακου με συμβουλές ψυχολογίας, καλής υγείας και καλής ζωής. Ο ΑΝΤ1 απείχε χιλιόμετρα από αυτό το concept.

 

Και για να σας το γράψω όπως δεν το γράφουν άλλοι: Το κανάλι εκμεταλευόμενο το κενό που υπάρχει στο Σαββατοκύριακο ήθελε μια εκπομπή τύπου Ζήνας Κουτσελίνη και Τατιάνας Στεφανίδου με όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας στα κοινωνικά θέματα και την ανάλυσή τους.

 

  • Όντως κάτι τέτοιο λείπει αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση και θα μπορούσε να πιάσει. Όμως η εκπομπή που πρότεινε η Βίκυ ήταν δεδομένο ότι θα έκανε μονοψήφια ακόμη και απέναντι στις Ελληνικές ταινίες.

 

Και έχοντας φορτωθεί στην πλάτη τους και την αποτυχία του «Dragons’ Den» τα στελέχη του ΑΝΤ1 σε μια περίοδο που στο κανάλι τα πάντα κρίνονται δεν ήθελαν να ρισκάρουν με τίποτα άλλο ένα «ναυάγιο». Και κάπως έτσι προτίμησαν να τορπιλίσουν τις συζητήσεις με τη Χατζηβασιλείου.

Η οποία το είχε ψιλιαστεί όλο το το θέμα εδώ και καιρό γι’ αυτό άλλωστε δεν είχαν πέσει και οι τελικές υπογραφές. Τώρα ψάχνουν στον ΑΝΤ1 να δουν τι θα κάνουν και αν θα το κάνουν τώρα ή αν θα το πάνε από Σεπτέμβριο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Λογικο η εκπομπη αυτη που εχει η Χατζηβασιλειου στο μυαλο της , θα ταιριαζε σε κρατικο καναλι και παλι δεν θα εφερνε νουμερα , αλλα εκει δεν ειναι αυτο το ζητουμενο μονο, αλλα και η ποιοτητα

Θανάσης Ευθυμιάδης – «Γυρίσαμε τη σκηνή 7 φορές και έφαγα 7 κομμάτια τούρτα»

Οικογενειακή κατάρα στην Καλαμπάκα – Μέσα σε λίγες ημέρες νεκρός ο πατέρας η μάνα και ο γιός