Από την πίστα… στον “Άγιο Έρωτα” και απο εκεί στη λάμψη του «Your Face Sounds Familiar», η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει φέτος το επόμενο μεγάλο βήμα και ανεβαίνει στην Επίδαυρο.
- Η ηθοποιός συμμετέχει στη μεγάλη παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, «Λυσιστράτη», που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026. Σε σκηνοθεσία Αστέριου Πελτέκη και με πρωταγωνίστρια την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η παράσταση αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θεατρικά γεγονότα του καλοκαιριού.
Η Παπουτσάκη, που τα τελευταία χρόνια έχει ισορροπήσει ανάμεσα στην τηλεόραση, τη μουσική σκηνή και το θέατρο, δείχνει πως μπορεί να μετακινείται με άνεση από τη mainstream ψυχαγωγία σε μια μεγάλη παραγωγή αρχαίας κωμωδίας. Και αυτή η μετάβαση στην Επίδαυρο μόνο απαρατήρητη δεν περνά.
