in

Μόνο ΕΔΩ – Πώς ο ΑΝΤ1+ παύει τη γκρίνια του Αρναούτογλου; Όλο το ρεπορτάζ…

Τα έχουμε γράψει εδώ και καιρό και φαίνεται πως μας επιβεβαίωσαν χθες και οι typologies. Αναφέρομαι στην πληροφορία που είχαμε πριν από 1,5 μήνα πως ο ΑΝΤ1+ πλέον αλλάζει στρατηγική και σιγά σιγά περνά στη φάση που από νέες παραγωγές, θα λειτουργεί ως μία πλατφόρμα που θα μπορεί να δει κανείς νωρίτερα τα επεισόδια των αγαπημένων του σειρών πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Πάμε να εξελίξουμε το ρεπορτάζ και να σας παραθέσουμε μία πρόταση που συγκεκριμένα έγινε στον ΑΝΤ1 από τη Χρύσα Μασούρου, το δεξί χέρι του Νίκου Χριστοφόρου και μαθαίνω πως άρεσε σε αρκετούς Αντενικούς: Οι φετινές σειρές του ΑΝΤ1+ των λίγων επεισοδίων να ξεκινήσουν σιγά σιγά να προβάλλονται σταδιακά από τον Σεπτέμβριο του 2024 να προβάλλονται στην καθημερινή ζώνη των 20.00, το διάστημα που δεν θα έχει “Ράδιο Αρβύλα”.

Σε αυτό το πλαίσιο ελευθερώνεται ο “Εκατομμυριούχος” και από πολλούς θεωρείται δεδομένο ότι μετακομίζει στο καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα, είτε ανάμεσα σε “Ρουκ Ζουκ” και “5χ5”, είτε με το να δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Θάνο Κιούση να πηγαίνει μία ώρα νωρίτερα.

Είναι ο γκράντε σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για τριπλέτα τηλεπαιχνιδιού που από πέρυσι ακουγόταν με την προηγούμενη διοίκηση αλλά δεν προχώρησε ποτέ καθώς δεν είχε βρεθεί λύση για το τι θα καλύπτει τα μεγάλα “ρεπό” των “Αρβύλα”. Οι σειρές του ΑΝΤ1+ φαίνεται όμως μπορεί να αποτελέσουν τη “χρυσή” λύση. Και έτσι ο Γρηγόρης θα σταματήσει να έχει και τα παραπονάκιά του…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρομακτικό τροχαίο με μηχανή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Νεκρός ο οδηγός

Λευκάδα ΤΩΡΑ – Σάτυρος κατέβασε το εσώρουχο 18χρονου και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω του