in ,

CryCry LoveLove

Μόνο ΕΔΩ – Οι τρεις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Καρρά που έγραψαν ιστορία.

Ήταν τέτοια η απήχησή του στο τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα βήματα της καριέρας του που πάντα αποτελούσε τον ιδανικό καλεσμένο για τα μεγάλα προγράμματα της Ελληνικής Τηλεόρασης. Ξεχωρίζω από το αρχείο μου τρεις εμφανίσεις του που είχαν συζητηθεί όσο λίγες:

Ραντεβού στα Τυφλά 1992  

Το τηλεπαιχνίδι του Mega σαρώνει σε τηλεθέαση. «Χτυπάει» 50αρια και 60αρια για πλάκα. Το βλέπει όλη η Ελλάδα. Οι επώνυμοι καλεσμένοι κάνουν ουρά για μια θέση στα εορταστικά. 24 Δεκεμβρίου του 1992 μια κοπέλα που αν την παρατηρήσετε στην όψη μοιάζει κάπως στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις παίκτες… Δεν γνωρίζει ποιον είναι πίσω από τον τοίχο. Είναι ο Λευτέρης Πανταζής, ο Σταμάτης Γονίδης και ο Βασίλης Καρράς. Διαλέγει τυχαία τον Σταμάτη αλλά στο τέλος της εκπομπής η Βάσια Τριφύλλη κάνει ειδική αναφορά στον «Μπίλαρο» που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρόν στην εκπομπή.

 

 

 

 

Μπράβο 1999 

Ο Βασίλης Καρράς στην αυγή της νέας χιλιετίας γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση: Τα δύο τελευταία του άλμπουμ «Επιστρέφω» και «Αυτοπεποίθηση» έχουν γίνει διπλά πλατινένια τα τραγούδια παίζονται κάθε δέκα λεπτά στα ραδιόφωνα. Η Ρούλα τον υποδέχεται με ενθουσιασμό λέγοντας στο τηλεοπτικό κοινό: «Αν δεν έχω το Βασίλη Καρρά Χριστούγεννα στο πρόγραμμα κάτι δεν μου πάει καλά». Κάτι γνώριζε η Ρούλα. Το Χριστουγεννιάτικο Μπράβο ξεπερνά το 50% σε τηλεθέαση

 

 

 

 

 

 

It’s Show Time 2019  

O Νίκος Κοκλώνης έχει ξεκινήσει την παρουσίαση του πρώτου σόου επαναφέροντας αυτό το είδος τυπολογίας στη μικρή οθόνη μετά από αρκετά χρόνια παύσης. Στις 30 Μαρτίου του 2019 ο Βασίλης Καρράς κάνει μια εμφάνιση υπερπαραγωγή η οποία ωστόσο βγάζει και πολλούς τίτλους στη συνέντευξη. Με κορυφαίο ότι ο τραγουδιστής είχε πέσει θύμα απαγωγής τρεις φορές! Ο Βασίλης Καρράς ήταν πολύ καλός φίλος με τον Νίκο Κοκλώνη και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν ήταν τυχαίο ότι επέλεξε τον συγκεκριμένο παρουσιαστή και τηλεοπτικό παραγωγό για την τελευταία live επαφή του με το τηλεοπτικό κοινό παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στο «Fame Story» στις 13 Οκτωβρίου του 2023.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Α ρε δεκαετία του 90 αιώνια και αθάνατη.
    Όμορφα, πολύχρωμα και έντονα, ανέμελα, αισιόδοξα, ενθουσιώδη και χαρούμενα χρόνια.
    ΠΑΣΟΚ. Ωραία χρόνια μαγικά. 🌟

    Τότε, εκείνες τις εποχές έβλεπες τηλεόραση και χαιρόσουν.
    Τις σημερινές εποχές ντρέπεσαι να βλέπεις τηλεόραση.
    Η τηλεόραση την δεκαετία του 90 ήταν θαυμάσια.
    Είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά υπέροχα προγράμματα με κέφι και ψυχαγωγία.
    Η σημερινή τηλεόραση, από το 2021 κι έπειτα, δεν βλέπεται.
    Έγινε βαρετή, ξενέρωτη και προβάλλει σκουπιδοεκπομπές χαμηλότατου επιπέδου.
    First Dates και άλλα τέτοια τρισάθλια προγράμματα.
    Μακάρι να ξαναγυρίσουν για πάντα τα τέλεια χρόνια της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ και να φύγουν τα τωρινά τα μίζερα.

Ελπίδα Νικολάου – «Το σοκ είναι τεράστιο δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο»

Αποκάλυψη – Ο εφοπλιστής Παππάς έχει σχέση με διάσημη παρουσιάστρια (ΦΩΤΟ)