in

Μόνο ΕΔΩ – Η πίεση της Μπάρκα στα στελέχη του MEGA “ζορίζει” την Σκορδά;

Έχει μεγάλη επιρροή στα στελέχη του MEGA η Δανάη Μπάρκα. Οι λόγοι δεν είναι η ώρα να αναφερθούν, αλλά ας πάμε καλύτερα στην τελευταία εξέλιξη. 

  • Τι και αν της έχει προταθεί να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη, εκείνη πιέζει πως πρέπει να παραμείνει στην πρωινή αναφέροντας πως εκεί έχει “χτίσει” το κοινό της και έχει δημιουργήσει μία συνήθεια. Επιπρόσθετα, εκτιμά ότι μία μετακίνηση στο slot 09.00-12.00 είναι μία ιδανική εξέλιξη, ώστε να προλαβαίνει κατά μία ώρα τους βασικούς ανταγωνιστές που είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Καινούργιου.

Και έτσι ενώ το κανάλι είχε ειλημμένη την απόφαση, έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις μήπως πρέπει το “Πάμε Δανάη” να μείνει πρωί. Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο ζήτημα είναι 50-50 και φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά το Πάσχα. 

  • Και κάπως έτσι ανατρέπονται τα σχέδια της Φαίης Σκορδά για μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη, αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο. Η μόνη πιθανή λύση είναι η μεσημεριανή, κάτι που ιδανικά δεν το θέλει αφού αγαπά τις πιο πρωινές ώρες, αλλά και δεν θέλει να πέσει πάλι στην παγίδα να παίζει όλη τη gossip θεματολογία τελευταία χρονικά. Και το ερώτημα είναι: Θα πάει στο Mega (αν φυσικά της γίνει πρόταση καθώς έχουν αρχίσει να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις) με πολύ λίγα χρήματα και μεσημέρι; Ή θα ενδώσει στο φλερτ του ΑΝΤ1 με περισσότερα χρήματα και ΣΚ;

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δεν το προλάβατε; Δείτε το εντυπωσιακό 3-0 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (Βίντεο)

Πάσχα – Από σήμερα εορταστικό ωράριο στα καταστήματα