in

OMGOMG

Μητσοτάκης στο TikTok – «Ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι»

Στην Τήνο με την οικογένειά του περνάει τη σημερινή ημέρα, Κυριακή του Πάσχα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο κ. Μητσοτάκης έχοντας στο πλευρό του τη συζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, εύχεται «χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας».

«Και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι. Να περνάτε καλά, χρόνια πολλά» καταλήγει στο βίντεό του από την Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_

Χρόνια πολλά! #fyp #tiktokgreece

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου Τήνου.

Νωρίτερα στο μήνυμά του για το φετινό Πάσχα είχε αναφερθεί στην τραγωδία από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αλλά και στην αισιοδοξία και την ελπίδα για μία καλύτερη Ελλάδα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

19 Comments

  1. Η πλάκα είναι ο broεδρος με τη Περιστέρα που το παίζει Θεοσεβούμενος στις εκκλησίες τώρα το Πάσχα ( ενώ είναι άθεος, άγαμος και δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά του ούτε ορκίζεται στην εικόνα)μπας και τσιμπήσει κανένα παραπάνω ψηφαλάκι…..Κατάντια!!!

    • Είδαμε και κάτι μπατριώτες που το παίζουν δήθεν θρήσκοι ενώ δεν είναι. Ο Αλέξης τουλάχιστον υπήρξε ειλικρινής και δήλωσε ότι δεν πιστεύει αλλά σέβεται και τιμά την θρησκεία. Αν το παμε έτσι, όλοι για τα ψηφαλάκια το κάνουν. Δεξιοί κι Αριστεροί. Απλά κάποιοι δήθεν μπατριώτες κρύβουν την αθεΐα τους, δηλαδή είναι ψεύτες.

    • Είδαμε και κάποιους δήθεν θρήσκους τι ποιόν έχουν. Υπάρχουν άθεοι που δεν σέβονται τίποτα και άθεοι που σέβονται την θρησκεία και τον συνάνθρωπο. Το ίδιο ισχύει και για τους πιστούς. Εγώ πιστεύω βαθιά αλλά με ενδιαφέρει ο άλλος να αντιπροσωπεύει ουσιαστικά αυτό που λέει η πίστη μου ο Χριστιανισμός. Την ανθρωπιά δηλαδή. Κι ας δηλώνει και άθεος. Από εκεί και πέρα, όλοι οι πολιτικοί, κεντρώοι, δεξιοί κι αριστεροί, είτε είναι καλοί άνθρωποι είτε όχι, είτε είναι πιστοί είτε όχι, πρέπει να δείξουν στον κόσμο ότι σέβονται και τιμούν την θρησκεία μας για να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε είτε το αξίζουν είτε όχι. Είναι οι κανόνες της πολιτικής αυτοί. Φιλικά.

        • Εγώ είμαι Χριστιανή με Αγάπη για τον συνάνθρωπο. Ούτε στο δαχτυλάκι μου δεν με φτάνετε.
          Ενώ εσύ Νικολάκη κι ο Σπύρος, ε… Αμ δεν φαίνεται πόσο Χριστιανοί είστε…;
          Κάθε μέρα φαρμάκι στάζει το στόμα σας από τις βρισιές, τις κακίες και τις κατάρες.
          Για τον εαυτό σας τα λες αυτά λοιπόν.
          Εγώ ούτε βρίζω ούτε καταριέμαι. Απλά, σας βάζω στην θέση σας και καλά σας κάνω.
          Έτσι μου μιλάτε, έτσι σας απαντάω κι εγώ. 🙃

Θρήνος στην Λαμία – Άνδρας κατέρρευσε μπροστά στην οικογένεια του ενώ έψηνε το αρνί

Η Ρίτα Γουίλσον εύχεται στα ελληνικά για την Ανάσταση μαζί με τον Τομ Χανκς