in

AngryAngry OMGOMG

Μητέρα 16χρονου – «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά»

Στροφή 180 μοιρών έκανε ένας εκ των δύο ανηλίκων που πριν από ένα περίπου χρόνο προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμο. Πλέον ο 16χρονος επιχειρεί με επιστολή του να πάρει πίσω τα όσα είχε τότε καταγγείλει, λίγες μόλις ημέρες μετά την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του πατέρα Αντωνίου σε δίκη για σεξουαλικές κακοποιήσεις δύο ανήλικων τροφίμων.

  • Ο ανήλικος κάνει λόγο για ψέματα που τον έπεισε να πει ένα άτομο. «Ίσα ίσα ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 16χρονος. Παράλληλα ζητά συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο, γιατί δελεάστηκε όπως αναφέρει στην επιστολή του από τα χρήματα που του έταξαν.

«Εγώ σαν χαζός άκουσα και έπεσα σε παγίδα του γ***** διότι μου έταξε ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στην μαμά μου και θα κάνω ότι γουστάρω και πάλι χίλια συγνώμη πάτερ Αντώνιε». Το Mega επικοινώνησε με την μητέρα του 16χρονου, η οποία διέψευσε ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά.

  • «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Δημήτρης Μοθωναίος – «Με όλους τους συντρόφους ήμουν κρατημένος, υπάρχει η αίσθηση ενός βάρους»

Ανθή Βούλγαρη – «Έχω αισθανθεί υποτίμηση στη δουλειά επειδή είμαι γυναίκα»