in

«Μήπως αυτό φοβάστε;»: H οργισμένη απάντηση του Μάριου Αθανασίου στα ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε για το gay φιλί

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Μάριος Αθανασίου μετά την προβολή του επεισοδίου της σειράς «Ο πρώτος από εμάς», στην οποία προβλήθηκε το gay φιλί του με τον συμπρωταγωνιστή του, Αντώνη Γιαννακό.

  • Ο Μάριος Αθανασίου στον ρόλο του Φίλιππου εξομολογείται στον Αντώνη Γιαννακό -τον τηλεοπτικό Αλέξη-, όσα έκρυβε για χρόνια, όσα αναγκάστηκε να κρατήσει μυστικά για να είναι ευτυχισμένοι οι άλλοι. Στην πραγματικότητα έχουμε μία σκηνή που ο Φίλιππος κάνει coming out στον Αλέξη μέσα στο αυτοκίνητό του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο Αλέξης είναι αυτός που μπήκε στη ζωή του και τα άλλαξε όλα.

Η σκηνή κλείνει με ένα έντονο φιλί μεταξύ των δυο τους, εικόνα που κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στα social media.

  • O Mάριος Αθανασίου, από τη μεριά του, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα όσα γράφτηκαν, προχωρώντας σε μία ανάρτηση-φωτιά για όσους δήλωσαν «σοκαρισμένοι» από όσα προβλήθηκαν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 αλλά κι εκείνους που μίλησαν για «λάθος πρότυπα».

«Εσείς που φοβάστε για τα πρότυπα, μην αγχώνεστε γιατί δεν έχετε επηρεαστεί από ανίκανους ηγέτες, κατευθυνόμενους δημοσιογράφους, διεφθαρμένους δικαστές, παιδοβιαστές, γυναικοκτόνους, εμπόρους ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, παιδιών, εκβιαστές, μαφιόζους και αμόρφωτους που ορίζουν τις ζωές σας. Ή μήπως αυτό φοβάστε», έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

  • Δείτε την ανάρτησή του:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Φάρμα “στάζει” έρωτα – «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες»

Ελένη Φουρέιρα – Αυτή είναι ίσως η πιο εκρηκτική εμφάνισή της. Δείτε τη…